Tarih: 26.12.2019 07:14

Ücretsiz Otoparkın Zeminindeki Sorun çözülmeli

Facebook Twitter Linked-in

Ücretsiz Otoparkın Zeminindeki Sorun çözülmeli

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan ve en çok tercih edilen otoparklardan biri olan Mobil Işıklar Durağının alt tarafında bulunan otoparkın zeminindeki hasar araç sahiplerinin tepkisini topluyor.

150 araç kapasitesine sahip olan otopark gün içinde pek çok vatandaşın ilk tercihi oluyor. Ancak kış aylarının gelmesiyle birlikte yağmaya başlayan yağmurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Gölcük’ün en çok araç kapasitesine sahip otoparklarından

Gölcük’ün en çok araç kapasitesine sahip ve ücretsiz olduğu için gün içinde pek çok araç sahibi tarafından tercih edilen otoparklarından biri olan mobil ışıklar durağının alt tarafında bulunan otoparkın zeminindeki hasar yağmurların yağmasıyla birlikte ortaya çıkıyor. Sürücüler bu duruma büyük tepki gösteriyor.  Toprak zemindeki çukurlar yağan yağmurlarla birlikte suyla doluyor. Araç sahipleri ise belediyeye ait bir otoparkta meydana gelen bu hasarın kabul edilemeyeceğini belirtti. Sürücüler gün yüzüne çıkan bu soruna bir an önce bir çözüm bulunmasını talep ettiler.

Araç sahipleri, “Pek çok araca ev sahipliği yapıyor”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan araç sahipleri, “Bu otopark büyük ve ücretsiz olması sebebiyle gün içinde pek çok araca ev sahipliği yapıyor. Ancak çukurlara dolan yağmurlar nedeniyle çamurlaşan yol araç sahipleri zor anlar yaşıyor. Şu an için en büyük sorunlardan biri zeminin toprak olması. Belediye ekiplerinden en kısa zamanda bu zemini asfaltlamalarını talep ediyoruz, umarız sesimize kulak verirler” şeklinde konuştular. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —