Tarih: 15.08.2021 09:20

Ulaşımpark ile Kocaelispor maçlarına konforlu ulaşım

Facebook Twitter Linked-in

Taraftarlar Kocaelispor’un şampiyonluk yolculuğuna UlaşımPark ile çıkacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.tarafından Kocaeli Stadyumu’na düzenlenen seferler bu yıl da devam edecek.Kocaelispor’un Ümraniyespor’la Kocaeli Stadyumu’nda yarın akşam saat 20:30’da karşılaşacağı maça özel hatlar açarak 3 farklı noktadan taraftarların stadyuma ulaşımıbu sezon da UlaşımPark ile sağlanacak.Maç sonu stadyum önünden hareket edecek otobüsler vatandaşların ikametlerine ulaşımına imkan sunacak.

OTOGAR’DAN ULAŞIM: 15 KS

15KS numaralı hat bu yılda Kocaelispor taraftarlarınınOtogar’dan stadyuma ulaşımını sağlayacak. Otogar – Kocaeli Stadyumu arasında ring seferlerini sürdüren 15KS özellikle Akçaray tramvayından gelen yolcuların Stadyuma ulaşmasını sağlıyor. 15KS,Ümraniyespor maçı öncesi 19:00’dan itibaren ring halinde seferlerini sürdürecek. Maç sonrasında 15KS stadyum önünden vatandaşları kalkış yapılan noktaya geri bırakacak.

KİRAZLIYALI’DAN ULAŞIM: 150KS

Kirazlıyalı – Körfez – Derince – İzmit – Kocaeli Stadyumu arasında adeta mekik dokuyan 150KS, toplamda 3 tur atarak bu bölgede oturan vatandaşların stadyuma ulaşımını kolaylaştırıyor. 150KS, Ümraniyespor maçında 18:30 – 18:40 – 18:50 saatleri arasında hareket ederek ve güzergah üzerinde bulunan duraklardan da yolcu alarak stadyuma ulaşımını tamamlayacak.Ayrıca 150KS hat koduyla otobüsler, Hereke’den18:30’da gerçekleştireceği sefer ile bu bölgede ikamet eden vatandaşları stadyuma ulaştıracak.

KARAMÜRSEL’DEN ULAŞIM: 750KS

750KS hattı ise Karamürsel Otogar – Değirmendere – Gölcük – Başiskele – Kocaeli Stadyumu üzerinde seferlerini gerçekleştirecek. Ümraniyespor maçında bu otobüsler 18.30 – 18.45 saatleri arasında kalkış yaparak taraftarları stadyuma ulaştıracak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —