Tarih: 14.06.2023 13:49

Ulaşlı Nuri Bermek’te ‘Temiz Deniz, Temiz Dünya’ mesajı verildi

Facebook Twitter Linked-in

Ulaşlı Nuri Bermek’te ‘Temiz Deniz, Temiz Dünya’ mesajı verildi

İlçemizin en başarılı eğitim yuvalarından birisi olan Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu’nda anlamlı ve çok güzel bir etkinlik düzenlendi. Türkiye Çevre Haftası’nı kutlayan öğrenciler ‘Temiz Deniz, Temiz Dünya’ sloganıyla anlamlı mesajlar verdi.

Katılım yoğun oldu

“Türkiye Çevre Haftası” kutlamaları çerçevesinde Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu’nun hazırladığı programa Vali Yardımcısı Gölcük Kaymakam Vekili Ali Ada, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülhalik Köse, Ozan Baş ve Kurum Müdürleri, Okul Müdürü Yener Taş ile Öğretmenler katılım sağladı.

Büyüklerine önemli mesajlar verdiler

Çevre Haftası münasebetiyle yapılan etkinlikte doğamızı, çevremizi ve denizi korumanın önemine değinilirken, öğrenciler büyüklerine önemli mesajlar verdi. Kaymakam Vekili Ali Ada, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert Okul yönetimini, Öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti. Etkinlikte öğrenciler ile birlikte İlçe Protokolü çevreye atılan atıkları toplayarak farkındalık yarattılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —