Tarih: 11.12.2018 11:27

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı tiyatro

Facebook Twitter Linked-in

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı tiyatro

Ülkü Ocakları Gölcük, Başiskele, Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği sigara alkol ve uyuşturucu ile sosyal medya bağımlılığı ile mücadele konularının ele alındığı ‘Cehalet’ adlı tiyatro izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Katılım oldukça yoğun oldu

Kullar Fetih Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatroya Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Abdullah Cevahir, Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve Yönetimi, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ve MHP Belediye Başkan Aday Adayı Gökmen Türengül, Karamürsel Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Metehan Dizüstüne, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Ortaöğretim Birim Başkanı Bekir Dülger ve yönetimi katıldı.

Şekerli, “Türk gençliğine zarar verecek her şeye karşı mücadele ediyoruz”

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Ülkü Ocakları Başiskele Başkanı Olcay Şekerli konuşması yaparak, “Bizleri böylesine anlamlı bir programda daha bir araya getiren Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun. Kurulduğu günden beri Türk gençliğine zarar verecek her şeye karşı mücadele ediyoruz ve bundan şeref duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Cevahir, “Bu konuların önüne geçmeli, gerekli çalışmaları yapmalıyız”

Son olarak konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Abdullah Cevahir, “Uyuşturucu, madde, alkol ve sigara kullanımı yaş ilkokul çağına düştü. Sokaklar madde etkisindeki gençlerle dolu. Bu gençler bu çocuklar sizlerin evladı bizlerin kardeşidir. Uyuşturucuya verdiğimiz her can teröre verdiğimiz her candan farksızdır. Sosyal medya bağımlılığı da çocuklarımızı ciddi anlamda etkilemektedir. Bu konuların önüne geçmeli, gerekli çalışmaları yapmalıyız” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —