Tarih: 01.12.2018 18:34

Ülkücü Gençler, uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekti VATANDAŞLAR VE GÖLCÜK ESNAFINA BROŞÜR DAĞITTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Ülkücü Gençler, uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekti

VATANDAŞLAR VE GÖLCÜK ESNAFINA BROŞÜR DAĞITTILAR

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı, Anıtpark’ta stant açarak uyuşturucu ve madde bağımlılığı hakkında vatandaşlara ve Gölcük esnafına broşür dağıttılar.

Vatandaşlar ve gençlerden dağıtılan broşürlere büyük ilgi

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla Anıtpark’ta stant açarak vatandaşlara ve Gölcük esnafına broşür dağıttılar. Vatandaşlar ve Gölcük esnafı dağıtılan broşürlere büyük ilgi göstererek gençlere böyle önemli konuda duyarlılık gösterdikleri için teşekkür etti.

İğde, “Bizler Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı olarak her türlü destek ve yardımcı olmak için hazırız”

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı Asena Birim Başkanlığı yaptığı açıklamada, “Ne yazıktır ki son günlerde uyuşturucu ve madde bağımlılığı ölüm ve kriz haberleri hemen hemen her gün ülkemizin her köşesinde virüs kanser gibi yayılmaktadır. Madde bağımlılığı yaş ortalaması 12-13 yaşlara kadar düşmüş ve çaresi olmayan bir hastalıkmış gibi lens edilmekte devlet yetkililerin yapmış olduğu uyarılar dikkate alınmamaktadır. Uyuşturucu ya karşı koymanın tedavisi toplumdur, aile bağları ve denetimidir. Bir aile okula giden çocuğuna harçlık verip nerede nasıl yediğini de takip etmelidir. Bizler ülkü ocakları olarak bu zamana kadar ve bundan sonrada Türk gençliğine zarar verecek maddelere karşı durmakta vazgeçmeyeceğiz. Türk aile yapısına ahlakına örfüne kültürüne zarar verenler en katı mücadelemiz ile karşılaşacaktırlar. Son olarak ailelerimiz çocuklarında gördükleri zararlı değişiklikleri devlet yetkililerine bildirsinler ve bu kanayan yarayı sarmak için mücadele etsinler. Bizler Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı olarak her türlü destek ve yardımcı olmak için hazırız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —