• BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Ülkücüler “Çocuk cinayetleri son bulsun” dedi

Değirmendere 5.07.2018 08:42:33 0
Ülkücüler “Çocuk cinayetleri son bulsun” dedi

Ülkücüler “Çocuk cinayetleri son bulsun” dedi

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları İzmt’te gerçekleştirdikleri Miting ile son zamanlarda artan çocuk cinayet cinayetlerine karşı basın açıklamasında bulundular.

Katılım çok yoğundu

Katılımın oldukça yoğun olduğu mitinge Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar ve Ülkücü Gençlerde katılım gösterdi. Ellerinde ki pankartlarla miting alanına gelen Ülkücü Gençler burada Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara’nın basın açıklamasını dinlediler.

Son 10 yılda 2337 kadın şiddet görerek hayatını kaybetti

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara gerçekleştirdiği basın açıklamasında , “ SAYGI DEĞER HAZİRUN; DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI; ANNELER,BABALAR KIYMETLİ  VATANDAŞLARIMIZ. Öncelikle sizleri selamların en güzeli olan Yüce ALLAH’ ın selamı ile selamlıyorum. Cümleten Selamun Aleyküm. Basın açıklamamıza  Hepiniz hoş geldiniz demek isterdim lakin ne toplanma amacımız, nede toplanmamıza sebep olan konular hoş değil maalesef. Son yıllarda ülkemizde kadınlara, çocuklara ve hayvanlara karşı şiddet, istismar ve ölümler artmış ve önüne geçilemeyecek bir şekilde artmaya devam etmektedir. Kadınlarımız baş tacımız dediğimiz insanlar kendini erkek zanneden, şeref ve haysiyet yoksunu insan müsveddeleri tarafından tecavüz ediliyor, öldürülüyor. Allah’ın sessiz kulu olduklarına inandığımız hayvanların ayakları kesiliyor, gözleri oyuluyor, silahlarla vuruluyor. Çocuklarımız, evlatlarımız bazı şerefsiz,kanı bozuklarca istismara uğruyor,o taze küçücük bedenlerine işkence ler yapılıyor ve ben söylerken utanıyorum küçücük bebeklere tecavüz ediliyor. Şöyle ki son 10 yılda 2337 kadın şiddet görerek hayatını kaybetti. Yine bu oran kadar Çocuğumuz fiziksel, duygusal ve cinsel istismara uğrayarak hayatını kaybetti. Son 1 hafta içinde  Ankara’da kaybolan  8 yaşındaki EYLÜL  kızımızın can vermiş bedeni 7 gün sonra bulunuyor yapılan otopsi sonucunda kanı bozuk bir şerefsiz tarafından işkence gördüğü, tecavüz edildiği öğreniliyor” dedi.

“Yüce TÜRK Milleti nasıl bu hale geldi”

Özkara, “Daha EYLÜL’ün acısını yüreğimizde söndürememişken peşinden 3 buçuk yaşındaki LEYLA’nın melek olmuş bedenine ulaşılıyor. Kaçırıldığı anlaşılıyor ve otopsi sonucunda açlıktan öldüğü söyleniyor bunun yapanında öz amcası olduğunu öğreniyoruz. Bizler çocukken okullarımıza kendimiz gidip gelirken bugün evlatlarımızı tek başına hiç bir yere gönderemiyoruz. Annelerimiz, babalarımız bizleri akrabamıza, komşumuza emanet ederken şimdi biz evlatlarımızı gözümüzün önünden ayıramıyoruz.Kimseye emanet edemiyoruz. Hepimizin evladı var çoğumuz anneyiz, babayız melek olan EYLÜL ve LEYLA ile aynı yaşıtlarda kızlarımız oğullarımız var. Kendimizi bu çocuklarımızın annesinin babasının yerine 10 saniye koyalım. Bu çocukların haberlerini aldığımız zaman yanan yüreğimiz Allah muhafaza kendi evladımıza olursa nasıl dayanacağız. Kime gidip kimden yardım isteyeceğiz.  Ne oldu bize medeniyetimiz kadına, çocuğa, hayvana karşı sevgi, saygı ve merhamet üzerine kurulmuşken bizi bu hale ne getirdi? Veda Hutbesinde ‘’Kadınlar Size Allah’ın Emanetidir’’ diyen , Cahiliye devrinde çocuklar diri diri toprağa gömülür iken kızlarını,torunlarını omuzlarında gezdiren,kucağında yatan kedi uyanmasın diye üzerindeki kıyafeti keserek yerinden kalkan  peygamber efendimizin ümmetine ne oldu.Yüce TÜRK Milleti nasıl bu hale geldi. Milletimizin her ferdi bu soruları düşünmeli ve herkes kendi öz eleştirisini yapmalıdır. Sorunlarımızın çözümü,soruna kaynaklık eden hastalıklar ne ise bir an evvel ortadan kaldırılmalıdır.Bir an evvel insani değerlerimize tekrar sarılmalı,saygıyı,sevgiyi,merhameti ve insanlığı gelecek neslimize çocuklarımıza en güzel şekilde anlatmalı ve aşılamalıyız” dedi.

Bu işin Ülkücüsü, solcusu, ocusu bucusu yok

Özkara, “ Şimdi soruyorum sizlere Ölen EYLÜL mü? LEYLA mı? Yoksa İnsanlık mı? Çocuklarımız Melek olup giderken, ya aramızdaki Şeytandan aşağı yaratıklara ne olacak? Hangi Din kabul eder bunları, hangi millet benimser, hangi ideoloji kabullenebilir bu soysuzları. Bu işin Ülkücüsü, solcusu, ocusu bucusu yok… Bütün mesele insan olup olmamak ve biz artık bu zihniyette olan şeref yoksunları ile  aynı ülkeyi, aynı dünyayı, aynı evreni paylaşmak istemiyoruz.  Biz artık gerekli adımların atılmasını daha bir gür sesle haykırıyoruz. Çocuklara tecavüz önergesini red eden milletvekilleri görmek istemiyoruz. Çocuğun rızası vardı, bir kereden bir şey olmaz diye iğren iğrenç konuşan bir BAKAN görmek istemiyoruz. Çocuklara çığlık atmasını öğretmemizi isteyen bir zatı karşımızda görmek istemiyoruz. Takım elbisesi ile mahkemeye geldiği için tecavüzcüye iyi halden indirim veren bir mahkeme, 9 yaşında çocukla evlenebilir diyecek kadar alçalan bir diyanet yetkilisi görmek istemiyoruz.  Bırakın Avrupa Birliği  uyum yasalarını filan, Biz Avrupa Birliği filan istemiyoruz. Kimyasal Hadımmış, şu kadar yıl cezaymış, müebbet hapismiş duymak istemiyoruz. Kadına şiddetin ve tecavüzlerin son bulması için İDAM İstiyoruz. Çocuklarımızı korkmadan özgürce yetiştirmek ve başka EYLÜLLERİ,başka LEYLALARI yitirmemek  için İDAM İstiyoruz” dedi.  Uyuşturucu satıp gençleri zehirleyenler için, uyuşturucu yüzünden gencecik kardeşlerimizin ölmemesi için İDAM İstiyoruz. Terörün bitmesi için,bir daha şehit vermemek için Vatan Hainlerine,Teröristlere İDAM İstiyoruz. İDAM GELSİN CELLAT BULAMAZSANIZ BİZ TÜRK MİLLİYETÇİLERİ, ÜLKÜ OCAKLILAR BU ŞEREFSİZLERİN KELLESİNİ ALMAK İÇİN GÖNÜLLÜYÜZ. DEVLETİMİZİN GEL DEMESİ YETER GELMEZ İSEK NAMERDİZ. Bu saatten sonra İDAM gelmesin diye yaygara koparan kim olursa olsun. Bizim gözümüzde EYLÜLLERİN,LEYLALARIN,ÖZGECANLARIN katillerinden farksızdır.Bu saatten sonra İDAM gelmesin diye en ufak çenesini açanlar bizim gözümüzde insan ticareti yapanlardan,uyuşturucu satıcılarından ve vatan hainlerinden farksızdır.

Artık bıçak kemiğe dayanmıştır

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. İbrahim KARAOSMANOĞLU’ndan, İzmit Belediye Başkanımız Sn. Nevzat DOĞAN’dan çocuk parklarına güvenlik kameraları yerleştirmesini bütün anneler, babalar adına ve kendimde bir baba, bir İzmitli olarak rica ediyorum. Kaybolan binlerce yavrumuzun sağ salim bulunması için  Allahtan  emniyet teşkilatımıza güç,kuvvet ve başarılar diliyorum. Buraya uzak yada yakından gelen,acımıza ortak olan,sesimize ses olan  herkese teşekkür ediyorum.Hepinizi Alemlerin Rabbi olan Allah’a emanet ediyorum. Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.


Ulu Önder’in Gençliğe Armağan Ettiği Büyük Bayram 19 MAYIS KUTLU OLSUN

3. FİLM FESTİVALİ GÖLCÜK’TE “SON AKŞAM YEMEĞİ” FİLMİ İLE BAŞLIYOR

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda ulaşım ücretsiz

“19 MAYIS 1919'UN 105. YILDÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BİR COŞKU VE GURURLA KUTLUYORUZ”

BAŞKAN SEZER: “19 MAYIS TAM BAĞIMSIZ DEVLET KURMA KARARININ İLK ADIMIDIR”

GÖLCÜK’TE 19 MAYIS COŞKUSU SANATLA RENKLENECEK

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “BİZİM MESELEMİZ GÖLCÜK BİZİ DİĞER İL VE İLÇELER İLGİLENDİRMİYOR”

Marketlere Encümenden ceza

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz “BAŞKANIMIZ LİYAKAT ESASLI GÖREVLENDİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTEDİR”

Özel Gereksinimli Gençler Bir Günlüğüne Asker Oldular

Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, ‘GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARIDIR’

KO-MEK Gölcük ve Derince ilçe sergileri açıldı

Darıca Kütüphanesi gençlere en güzel hediye

Başiskeleli Anneler Körfez Turu’nda

GÖLCÜK’TE VEFAT EDENLER

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Gölcük'te açıldı BU FUARDA BİLİM VAR

GÖLCÜK SGK MÜDÜRÜ ABDULKADİR KAPICIOĞLU OLDU

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Ford Otosan’ın taşeron ve tedarikçi firmalarına 89 PERSONEL ALINACAK

Yörük Türkmenler’den Anneler günü kahvaltısı KARAKAYA, “ANNELERİMİZ KUTSALIMIZDIR”

“Uluslararası Aile Haftası” Kocaeli’de kutlandı KOCAELİ TEK SES; “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Gölcüklü Motorsikletciler, 19 Mayıs'ta gerçekleştireceği KORTEJ HAZIRLIĞINI SÜRDÜRÜYOR

Marmara Şirketler Grubu Marmara Özyurt Akümülatör TURBO AKÜ MİSAFİRLERİNİ ANTALYA DA AĞIRLADI

Başiskele’de Engelliler Haftası’nda Engelsiz Eğlence

Vali Yavuz, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesini Ziyaret Etti

Büyükşehir’den Tasavvuf Müziği Konseri

Büyükşehir’den Müzeler Haftası’na özel etkinlikler

19 MAYIS GENÇLİK KUPASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Karamürsel Belediyesi Liseler Arası Müzik Yarışması Düzenlendi

‘’Hizmetlerimizde muhtarlarımızın imzası var’’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

ÖZBAŞ “HİÇ BATMAYACAK O GÜNEŞ!”

Şehit Deniz Akdeniz Üstgeçidi’nde paslanmalar her geçen gün büyüyor GEÇ KALINMADAN ÖNLEM ALINMALI

Değirmendere sahili yürüyüş yolunda ONARIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Değirmendere Yalı Evleri HUZURU ARAYANLARIN ADRESİ OLUYOR

VATAN CADDESİ SAKİNLERİ YOLLARININ YENİLENMESİNİ İSTİYOR

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda ulaşım ücretsiz

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Ford Otosan’ın taşeron ve tedarikçi firmalarına 89 PERSONEL ALINACAK

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman “FAİZ GÜNCELLEMESİ ACİLEN GERİ ÇEKİLMELİ”

KANDEMİR” EMLAKÇI OLMAK  İÇİN FIRSAT”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaflar Odası Başkanı Kocaman “FAİZ GÜNCELLEMESİ GERİ ÇEKİLMELİ”

BİLGİN“BU YIL Kİ KURBAN HİSSE BEDELİMİZ BELLİ OLDU”

KURTULUŞ, “GÖLCÜK’TE BALIĞA İLGİ DEVAM EDİYOR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verileri ile sanayi üretim endeksini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 32 1 3 65 99
2.Fenerbahçe 36 29 1 6 61 93
3.Trabzonspor 36 19 13 4 16 61
4.İstanbul Başakşehir 36 17 12 7 11 58
5.Beşiktaş 36 16 13 7 6 55
6.Kasımpaşa 36 15 14 7 -4 52
7.Sivasspor 37 13 12 12 -8 51
8.Alanyaspor 36 12 10 14 3 50
9.Rizespor 36 14 15 7 -8 49
10.Antalyaspor 37 12 13 12 -5 48
11.Adana Demirspor 37 10 13 14 -3 44
12.Samsunspor 36 11 16 9 -8 42
13.Kayserispor 36 11 14 11 -12 41
14.Konyaspor 36 9 14 13 -11 40
15.Ankaragücü 36 8 13 15 -4 39
16.Gazişehir Gaziantep 36 10 18 8 -10 38
17.Fatih Karagümrük 36 9 17 10 -3 37
18.Hatayspor 36 8 15 13 -9 37
19.Pendikspor 36 9 18 9 -30 36
20.İstanbulspor 37 4 26 7 -47 16