Tarih: 14.05.2019 13:34

Ülkücüler Gölcük’te iftarda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Ülkücüler Gölcük’te iftarda buluştu

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı münasebetiyle Ülkücüler Gölcük Ülkü Ocakları binasında iftar programında buluştu. İftar öncesinde konuklar  Gölcük Ülkü Ocakları’nın başlattığı ve iftarda evlerine yetişemeyen vatandaşlara çorba, pide ve su ikramı yapıldı.

Katılım yoğun oldu

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve yönetimi, Kocaeli MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, Gölcük MHP İlçe Yönetimi, Gölcük Ülkü Ocakları’nın organize ettiği iftar programında bir araya geldi. Gölcük Ülkü Ocakları binasında gerçekleşen iftar programına Gölcük Ülkü Ocakları üyelerinden yoğun katılım sağlandı.

İftar çorbalarını Ünlü ve Kurt dağıttı

İftar programı öncesinde Gölcük Ülkü Ocaklarının başlattığı ve Ramazan Ayı boyunca devam edecek olan geleneksel çorba dağıtımını Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli MHP İl Başkanı Aydın Ünlü gerçekleştirdi.

Cabar, “ Ramazan Ayı paylaşma Ayıdır”

Gerçekleştirdikleri iftar programı hakkında düşüncelerini dile getiren Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar, “ Ramazan Ayı paylaşma Ayıdır. Bizde bu yoldan çıkarak Ramazan Ayı boyunca Gölcük Ülkü Ocakları binamızın önünde iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza çorba ikramımız devam ediyor. Ülkücü Ülkücünün arkasında dağ gibi durandır. Bugün de  Gölcük Ülkü Ocakları olarak Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve yönetimini, Kocaeli MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimini, Gölcük MHP İlçe Yönetimini ve Gölcük Ülkü Ocakları üyelerimiz ile birlikte iftarımızı yaptık.  İftar öncesinde yine Gölcük halkına çorba ikramımızı hep birlikte icra etti. İftar yemeğimize katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —