Tarih: 17.05.2024 18:05

Ulu Önder’in Gençliğe Armağan Ettiği Büyük Bayram 19 MAYIS KUTLU OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te de coşkuyla kutlanacak

Türk Milleti 19 Mayıs 1919’da Kurtuluş Savaşının meşalesini yakmış, yedi düvel düşmana kahramanca mücadelesiyle vatan topraklarını dar etmişti. Türk Milletinin hiçbir zaman esaret altında yaşamayacağını ve her daim bağımsız yaşadığını yedi düvele gösteren Türk Milletinin önemli tarihi olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yarın tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de büyük bir sevinçle kutlanacak. 

Önce Çelenk Sunumu ardından Okul Programı yapılacak

İlçemizde ise 19 Mayıs programını bu sene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yapacak. Program Anıtpark’ta bulunan Atatürk anıtına saat 10:00’da çelenk sunumu ile başlayacak akabinde okulda ki kutlama programı bu sene Şehit Volkan Tantürk Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 11.00 de başlayacak olan program ile gerçekleştirilecek.

Gölcük’te Program Pazar Günü sabah saat 09.30’da başlayacak

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı programları hakkında yapılan açıklamada;

-Saat 09.30’da Çelengin Alanda Hazır Bulundurulması

-Saat 09.45’de tüm Kurum ve Okul Müdürlerinin yerlerini alması, Törene katılan Gruplarını yerlerini almaları

-09.55 Protokol’ün yerini almaları

-Saat 10.00’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak.

-10.05’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere toka edilecek. 

-Saat 11.00 Okul Kutlama Programı  Şehit Volkan Tantürk Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Günün anlam ve Önemini belirten konuşma. Şiirlerin  okunması, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, Gençlerin Ata’ya Cevabı,  Oratoryo, Zeybek, Spor Gösterileri, Ödül Töreni ve Resim Sergisi ile devam edecek.

Programlar; Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Volkan Tantürk Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde yapılacak.

Bizde Gazetemiz adına Türk Milletinin ve Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıldönümünü kutluyoruz.

 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —