Tarih: 22.06.2019 14:02

Ümit Usta hizmet ağını genişleterek yeni şubesini İzmit’te açtı İZMİT’TE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Facebook Twitter Linked-in

Ümit Usta hizmet ağını genişleterek yeni şubesini İzmit’te açtı

İZMİT’TE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

İlçemizin en çok tercih edilen pastanelerinden olan Ümit Usta hizmet ağını genişleterek İzmit’te yeni şubelerini açtılar. Dün gerçekleşen açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu. 

6. şube İzmit’te

Değirmendere’de 4, Gölcük’te 1 Şubesi bulunan ve özellikle dondurmasıyla meşhur Ümit Usta’nın İzmit Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi(Yürüyüş Yolu) No: 100 adresindeki 6’ncı şubesini yoğun bir katılımın sağlandığı açılış töreniyle resmen hizmete girdi. 

Açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu

Ümit Karslıoğulları ve kardeşleri Mustafa ve Raşit Karslıoğulları’nın sahibi olduğu Ümit Usta’ın İzmit Şubesi’nin açılış törenine  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük Belediyesi Eski Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri,  AK Parti İl Yöneticisi Dr. Şahin Talus, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Sibel Gönül, Gölcük Belediyesi Eski Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Eczacı Turan Dumlu, Karslıoğulları’nın dostları ve davetliler yoğun katılım sağladı.

Ellibeş, bol kazançlar diledi

Fevziye Camii İmamı Faruk Çoban’ın duasıyla yapılan açılışta konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ümit Usta ve kardeşlerinin İzmit’in güzel caddesine güzel bir işletme kazandırdığını, Gölcük’e yaptıkları güzel çalışmaları İzmit’te de devam ettireceklerine inandığını ifade ederek, “İlçeye yakışır güzellikte ve modern bir işletmeyi ilçeye kazandıran bu kardeşleri tebrik ediyorum. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

Karslıoğulları, “Vatandaşlarımıza en tatlı hizmeti vermeye hazırız”

Ümit Usta ortaklarından Mustafa Karslıoğulları “Ustalarımızın hünerli ellerinden, özenle seçilmiş tatları sizlere tattırma fırsatı sunacağımız mekanımızda,  amacımız vatandaşa en güzel hizmeti verebilmek. Burada oluşturduğumuz ferah ve hijyenik ortamda, müşterilerimiz dilediği imkana rahatlıkla ulaşabilirler. Vatandaşlarımıza en tatlı hizmeti vermeye hazırız” dedi.

2 katlı 450 metrekare alan ile hizmet verecek

Büyük katılımla gerçekleşen Ümit Usta’nın açılışında davetlilere dondurma, börek, pasta, tatlı ve içecekler ikram edildi. 2 katlı ve 450 metrekare alanı bulunan iş yerinde müşterilere; dondurma, pasta çeşitleri, kahvaltının yanı sıra ızgara ve makarna çeşitleri ile hizmet verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —