Tarih: 22.03.2022 13:27

Umuda El Uzat Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez; GELİN BU RAMAZAN YÜZLERİ BİRLİKTE GÜLDÜRELİM’

Facebook Twitter Linked-in

Umuda El Uzat Grubu’nun Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez, bölgemizde ve ilçemizde ihtiyaç sahiplerinin ve öğrencilerin umudu olmaya devam ediyor. Gülşen Öztürk Sönmez, Ramazan ayı öncesinde hayırseverlere seslenerek, İhtiyaç Sahipleri için Ramazan Kolisi bağışlamaya davet etti.

Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubunu kurarak ihtiyaç sahiplerinin, çocukların ve öğrencilerin yüzünü güldüren ve bölgemizde çok sevilen Gülşen Öztürk Sönmez Gazetemize yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sönmez, Ramazan ayı öncesinde hayırseverlere seslenerek, ihtiyaç sahipleri için, ‘Gelin sizde bizimle yüzleri güldürün, bu Ramazan ayında sofralar umutla, mutlulukla dolsun’ dedi.

Kendi başına birçok işi başarıyor

Kendi başına birçok ihtiyaç sahibinin derdini ve sıkıntısını çözen Gülşen Öztürk Sönmez, hayırseverlerin kendisine destekleriyle daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabileceğini belirtti. Öztürk, açıklamalarında şunları ifade etti: ‘Umuda El Uzat Grubumuzu kurarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin, çocuklarımızın ve öğrencilerimizin yüzünü güldürmeyi hedeflemiştik. Bugün geriye doğru baktığımda birçok güzel hedefe ulaştığımızı görüyorum. Bu da benim için en büyük mutluluk oluyor. Bana gelen istekleri, talepleri imkanım yettikçe yerine getirmeye çalışıyorum. Sağolsun bazı hayırsever dostlarımız ile yüzleri güldürmeyi başarıyoruz.’

Hayırseverlere önemli çağrıda bulundu

Açıklamalarını sürdüren Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu Kurucusu Gülşen Sönmez Öztürk, ‘Önümüz Ramazan ayı. Birçok ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için yoğun bir çalışma içerisindeyim. Fakat sizde takdir edersiniz ki bunu tek başıma yapmam çok zor oluyor. Özellikle bana gelen koli ya da diğer yardım malzemelerini ihtiyaç sahibine ulaştırmakta sıkıntı yaşıyorum. Özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımları ya da kolileri dağıtımda, ulaştırmada destek veren hayırseverler olursa buna çok seviniriz. Ayrıca Ramazan ayında ailelere Ramazan kolisi yardımında bulunmak isteyenler Gölcük Belediyesi yanında bulunan Merkez Kapalı Çarşı zemin katta bulunan işyerime bırakabilirler. Amacımız reklam değil iyilik yapmak. Gelin bu iyilik hareketine sizlerde destek verin’ diyerek hayırseverlere seslendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —