Tarih: 20.04.2022 07:40

Umuda El Uzat Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez, ‘GELİN ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNE DESTEK OLALIM’

Facebook Twitter Linked-in

Gerek bölgemizde gerekse ilçemizde ihtiyaç sahiplerinin umudu olarak, yüzleri güldüren Umuda El Uzat Gülşen Abla Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez,  Ağrı’da bulunan Karaboğa İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 25 öğrenci için boya kalemi ve 40 yapraklı çizgili kareli defter ihtiyaçları için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Gölcük’ten Ağrı’ya gönül köprüsü kuralım

Ağrı Karaboğa İlköğretim Okulunda zor şartlarda eğitimlerini sürdüren 25 öğrenci için hayırseverlere çağrıda bulunan Umuda El Uzat Gülşen Abla Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez, öğrencilere destek olmak isteyenlerin gerek Facebook’ta bulunan Umuda El Uzat Gülşen Abla Grubundan, gerekse Merkez Kapalı Çarşı’da bulunan iş yerinde kendisine ulaşabileceğini söyledi. Sönmez, ayrıca ‘Gölcük’ten Ağrı’ya gönül köprüsü kuralım’ diyerek çağrısını yineledi.

‘Çocuklarımızın eğitimlerine bir destekte biz verelim’

İhtiyaç Sahiplerinin umudu olan Gülşen Öztürk Sönmez, yaptığı çağrıda şunları belirtti: ‘Ağrı Karaboğa İlköğretim Okulunda zor şartlar altında okuyan 25 öğrencimiz için boya kalemi ve 40 yapraklı çizgili kareli defter ihtiyacı vardır. Lütfen destek olmak isteyen benimle iletişime geçsin. Gelin çocuklarımızın eğitimlerine bir destekte biz verelim. Çocuklarımız yarınımızın geleceğidir’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —