Tarih: 21.03.2023 13:50

Umuda El Uzat Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk’ten Hayırseverlere çağrı ‘BU RAMAZAN’DA GELİN YÜZLERİ BİRLİKTE GÜLDÜRELİM’

Facebook Twitter Linked-in

Umuda El Uzat Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk’ten Hayırseverlere çağrı

‘BU RAMAZAN’DA GELİN YÜZLERİ BİRLİKTE GÜLDÜRELİM’

Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu’nun Kurucusu Gülşen Öztürk, bir çok ihtiyaç sahibi ailenin umudu olmaya devam ediyor. Gülşen Öztürk, Ramazan ayı öncesinde hayırseverlere seslenerek İhtiyaç Sahipleri için Ramazan Kolisi desteğinde bulunmaları çağrısında bulundu.

‘Ramazan Kolisi için destek bekliyoruz’

Geçtiğimiz yıllarda Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubunu kurarak birçok ihtiyaç sahibi aileye umut olan Gülşen Öztürk, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrasında da depremzedelerin yanında yer alarak takdirleri üzerinde toplamıştı. Öztürk, Ramazan ayı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alacaklarını belirterek, bunun içinde hayırseverlere destek çağrısında bulundu. Gülşen Öztürk, ‘Öncelikle tüm İslam Aleminin, halkımızın ve Gölcük halkının Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bizler Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu olarak Ramazan ayında da yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda belirlediğimiz ailelere Ramazan kolisi hazırlığımız sürüyor. Hayırsever kardeşlerimizden destek bekliyoruz. Amacımız yüzleri güldürmek, bu mübarek ayda ailelerin yanında olmak.’ 

 Öztürk, ‘Gelin bu iyilik hareketine sizlerde destek verin’

Açıklamalarını sürdüren Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu Kurucusu Gülşen  Öztürk, ‘Ramazan ayında birçok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için yoğun bir çalışma içerisindeyim. Fakat sizde takdir edersiniz ki bunu tek başıma yapmam çok zor oluyor. Özellikle bana gelen koli ya da diğer yardım malzemelerini ihtiyaç sahibine ulaştırmakta sıkıntı yaşıyorum. Özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımları ya da kolileri dağıtımda, ulaştırmada destek veren hayırseverler olursa buna çok seviniriz. Ayrıca Ramazan ayında ailelere Ramazan kolisi yardımında bulunmak isteyenler Gölcük Belediyesi yanında bulunan Merkez Kapalı Çarşı zemin katta bulunan işyerime bırakabilirler. Amacımız reklam değil iyilik yapmak. Gelin bu iyilik hareketine sizlerde destek verin’ diyerek önemli bir çağrıda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —