Tarih: 28.12.2022 14:06

Umuda El Uzat Grubu’nun Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez, KARİPOĞLU BEBEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Umuda El Uzat Grubu’nun Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez,

KARİPOĞLU BEBEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Umuda El Uzat Grubu’nun Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez, Aralık ayı içerisinde Meltem ve Ayhan çiftinin yeni doğacak olan bebeklerinin ihtiyaçlarını üstlenmiş, Karipoğlu bebek için hayırseverlerin de destekleriyle adeta seferber olmuştu. Fakat 22 Aralık tarihinde dünyaya gelen Karipoğlu bebek doğduğu gün hayatını kaybetti. Umuda El Uzat Grubu’nun Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez ve hayırseverler bir kez daha kollarını sıvayarak, Karipoğlu bebeğin mezarını yaptırmak için malzemelerini aldılar. Gülşen Öztürk Sönmez, yaptığı açıklamada, ‘Az çok demeden çorbada tuzu bulunan herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Doğduğu gün hayatını kaybetmişti

Karipoğlu bebeğin doğduğu gün hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşadığını belirten Umuda El Uzat Grubu’nun Kurucusu Gülşen Öztürk Sönmez, Karipoğlu bebeğin mezarını yaptırmayı kendilerine görev bildiklerini belirtti. Sönmez, Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Karipoğlu bebeğimizin daha önce ihtiyaçlarını üstlenmiş, hayırsever dostlarımızın destekleri sayesinde birçok eşyasını almıştık. Fakat Karipoğlu bebeğimiz dünyaya geldiği gün hayatını kaybetti. Bu durum ailesi kadar bizleri de çok üzdü.’

Karipoğlu bebeğin mezarını yaptıracaklar

Açıklamalarını sürdüren Gülşen Öztürk Sönmez, Bebeğimizin mezarını yaptırmak için hayırsever dostlarımız bizlere bir kez daha destek oldu ve hayırseverlerimiz sayesinde mezarın malzemeleri alındı. Fakat mezarın yaptırılması için 2 ay gibi bir süre geçmesi gerekiyor. Ben az çok demeden çorbada tuzu bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten, hepinizden razı olsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —