Tarih: 26.06.2023 14:36

‘Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk, BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

‘Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk,

BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam eden Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubunun Kurucusu Gülşen Öztürk, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını bayramlık kıyafet alarak yüzlerini güldürdü.

Bayramlık kıyafet aldı

Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesi gören ve düzenlediği yardım kampanyaları ile takdir toplayan olan Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubunun Kurucusu Gülşen Öztürk, 28 Haziran Çarşamba Günü kutlayacağımız Kurban Bayramı öncesi Gölcük’teki ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için aldığı bayramlık kıyafetler ile çocukların bayrama daha da mutlu girmelerine vesile oldu.

Hayırseverlere teşekkür etti

İhtiyaç sahibi aileler için gerçekleştirdiği yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubunun Kurucusu Gülşen Öztürk, Kurban Bayramı öncesi hayırseverlerin desteğiyle çocukların yüzünü güldürdü. Kurban Bayramı öncesi birçok ihtiyaç sahibi ailenin çocuğuna bayramlık kıyafet alarak destekte bulunduğunu ifade eden Öztürk, kendisine bu konuda destek olan hayırseverlere de teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —