Tarih: 27.02.2024 11:36

Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk, ‘GELİN BU RAMAZAN BİRLİKTE YÜZLERİ GÜLDÜRELİM’

Facebook Twitter Linked-in

Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk,

‘GELİN BU RAMAZAN BİRLİKTE YÜZLERİ GÜLDÜRELİM’

Kurulduğu günden beri hayırseverlerin destekleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam eden Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubu Kurucusu Gülşen Öztürk, yaklaşan Ramazan ayı öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Ramazan Ayı içinde ihtiyaç sahibi ailelere destek çağrısında bulunan Öztürk, “Gelin bu Ramazan birlikte yüzleri güldürelim’ diyerek hayırseverlere seslendi.

Erzak kolisi desteği istedi

Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubunu kurarak ihtiyaç sahibi ailelere düzenlediği yardım kampanyaları ile destek olan Gülşen Öztürk, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi de bir kampanya başlattığını açıkladı. “Gelin bu Ramazan birlikte yüzleri güldürelim”diyerek hayırseverlere seslen Öztürk, ihtiyaç sahibi aileler için erzak kolisi kampanyası için destek istedi.

Öztürk, “Derdimiz reklam yapmak alkış almak değil, örnek olmak”

Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi desteğinde bulunacağını ifade eden Umuda El Uzat (Gülşen Abla) Grubunun kurucusu Gülşen Öztürk başlatmış olduğu kampanya konusunda verdiği bilgide, “Bu sene herkes için çok zor, ekonomik koşullar zor olunca birilerinin yaralarını sarmaya destek olmaya çalışıyoruz. Mübarek Ramazan ayının başlamasına çok kısa bir zaman kaldı. İhtiyaç sahibi ailelerimize az çok demeden yardımda bulunmak istiyoruz. Az ya da çok olması önemli değil damlaya damlaya göl olur. Bu nedenle tüm hayırseverleri erzak koli desteğine davet ediyorum.Sizde bir ailemiz için çorbada benim de tuzum bulunsun diyorsanız desteklerinize talibiz. Hayat paylaşınca güzeldir. Gelin bu Ramazan birlikte yüzleri güldürelim. Derdimiz reklam yapmak alkış almak değil, örnek olmak. Bu hayra destek olmak için tüm hayırseverleri bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —