Tarih: 23.03.2021 10:39

Ünlü Dizilerde ve Reklamlarda yer alan Gölcüklü Yusuf Atasoy, BAŞARILARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Hilmi Atasoy’un oğlu Yusuf Atasoy, Türk halkı tarafından beğeniyle takip edilen Uyanış Büyük Selçuklu, Payitaht Kalbimin Sultanı dizilerinde ve önemli firmaların reklamlarında yer alarak, başarılı performansıyla adeta parmak ısırtıyor.

Ünlü isimler tarafından çok seviliyor

Ülkemizin önemli dizilerinde ve firmaların reklamlarında boy gösteren 2012 doğumlu Yusuf Atasoy, hedeflerini büyük tutuyor. Oynadığı dizi ve reklamlarda performansı ve kabiliyetiyle büyük beğeni toplayan Yusuf Atasoy, Ünlü isimler tarafından da çok seviliyor.

Yaşıtlarına rol model oluyor

9 yaşında olmasına rağmen önemli kabiliyeti ve performansıyla yaşıtlarına rol model olan Yusuf Atasoy’un babası Gölcük’ün sevilen esnaflarından Hilmi Atasoy, oğlunun her zaman yanında olduğunu, gelecekte başarılarıyla hem ülkemizi hem ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

‘Hedefim oyunculuğumu daha da geliştirerek, güzel projelerin içinde yer almak’

Yusuf Atasoy, ise oyunculuğu çok sevdiğini, gelecekte kendisine önemli hedefler belirlediğini belirterek, ‘9 yaşında olmama rağmen Uyanış Büyük Selçuklu, Payitaht Kalbimin Sultanı dizilerinde rol aldım. Ayrıca ünlü firmaların reklamlarının yüzü oldum. Hedefim oyunculuğumu daha da geliştirerek, güzel projelerin içinde yer almak’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —