Tarih: 02.11.2020 13:34

Ünlü Kardiyoloji Uzmanı Aydın Ünsal CORONAYA YENİK DÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü Kardiyoloji Uzmanı Aydın Ünsal

CORONAYA YENİK DÜŞTÜ

Gölcük’ün sevilen Doktorlarından Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı Emekli Dz.Tbp. Kd. Alb. Uzm. Dr. Aydın Ünsal Covid-19 hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MEDAR’dan açıklama geldi

Gölcük MEDAR Hastanesi’nde Kardiyoloji ve İç Hastalık Uzmanı olarak görev yapan Uzm.Dr. Aydın Ünsal, Covid-19 hastalığı ile mücadele ediyordu. Ünsal’ın vefat haberi ilçemizde ve tıp camiasında derin üzüntü yarattı. Gölcük MEDAR Hastanesi de Dr. Ünsal’ın vefatı hakkında açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, ‘3 Kasım Salı günü saat 09.00’da görev yaptığı Gölcük MEDAR Hastanesi önünde Covid-19 tedbirleri kapsamında düzenlenecek tören sonrası, Gölcük Değirmendere’de defnedilecek. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.’

Dr. Aydın Ünsal kimdir?

1957 yılında İzmir’de doğan Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı Dr. Aydın Ünsal, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı. GATA Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları ve Kardiyoloji alanlarında uzmanlığını tamamlayan Ünsal, Gölcük Deniz Hastanesi’nde Kardiyoloji hekimi, Gölcük Deniz Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı, Gölcük Askeri Hastanesi’nde başhekim olarak görev aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —