Tarih: 02.11.2023 12:27

Ünlü Oyuncular Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına kostümleriyle katıldı GÖLCÜKLÜLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Facebook Twitter Linked-in

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü Donanma Kenti Gölcük’e yakışır biçimde kutlandı. Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı programına katılım sağlayan Ünlü Oyuncular binlerce vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

Kayı Bey’i Organizasyonu olarak yürüyüş programına katılım sağladılar

Yine Kayı Bey’i organizasyonu olarak geçmişten tarihi geri getirerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan Genel Koordinatör ve Senarist Müge Uçar, Ünlü Oyuncular Abdullah Zaza, İsmet Çık, İbrahim Şimşek, İsmail Atasoy, Hüseyin Ekşioğlu, Turan Yürekli, Hakan Öztürk ve Yusuf Atasoy, Gölcüklülerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Birçok vatandaş Ünlü Oyuncular ile fotoğraf çekilmenin mutluluğunu yaşadı.

Çık, ‘Halkımızın yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti’

Gölcüklü Oyuncu İsmet Çık, ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yıldönümü münasebetiyle Gölcük Kavaklı Sahili’nden başlayan Fener Alayı programına kostümlerimiz ile katılım sağladık. Halkımızın yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti. Binlerce vatandaşımızla Cumhuriyet coşkusunu yazdı. Gölcük Belediyesi’nden Kürşat Yılmaz beyefendi öncülüğünde bu güzel programa katılarak Cumhuriyet coşkusunu halkımızla yaşadık. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer beyefendiye, Gölcük Belediyesi’nin değerli görevlilerine, Kürşat Bey’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Her türlü Organizasyona değerli oyuncu arkadaşlarımızla kostümlerimizle Kayı Bey’i Organizasyon olarak teşrif ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —