Tarih: 23.06.2023 13:30

Üst geçidin basamaklarına bakım gerekli

Facebook Twitter Linked-in

Üst geçidin basamaklarına bakım gerekli

Gölcük Belediye Binası önünde bulunan üst geçidin bazı basamaklarını aşınmış olması gözlerden kaçmıyor. Vatandaşlar merdivenlerin aşınmış olan kısımlarının onarılmasını istediklerini ifade ettiler.

Bazı basamaklar aşınmış durumda

Geçtiğimiz yıllarda yenilenmesinden kısa bir süre sonra bir Tır’ın çarpması nedeniyle hasar alan ve yeniden onarılıp kullanıma açılan üst geçidin merdivenleri zamanla aşınmış durumda. Vatandaşlar merdivenlerden inip çıkarken bu aşınmış yerler nedeniyle düşme tehlikesi yaşadıklarını ifade ederek merdivenlerin hasar alan bölümlerin onarılmasını istediklerini ifade ettiler.

Onarılması isteniyor

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Gölcük Belediye Binasının önündeki üst geçit çok eskidiği için yenilenmiş ve çok daha güvenli hale getirilmişti. Kısa bir süre sonra yaşanan kazadan dolayı yeniden onarılan ve kullanıma açılan üst geçidin bazı basamakları aşınmış durumda. Bu aşınan yerler bizim merdivenleri inip çıkarken sıkıntı yaşamamıza neden olduğu için hasarlı bölümlerin onarılmasını rica ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —