Tarih: 15.07.2020 13:55

Üst geçit varken hayatlarını tehlikeye atıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Üst geçit varken hayatlarını tehlikeye atıyorlar

Tüm uyarılara ve üst geçit olmasına rağmen  D-130 Karayolu üzerinde yoldan karşıdan karşıya büyük tehlikeleri göze alarak geçişler devam ediyor.

Beton blokların üzerinden atladılar

İlçemizde vatandaşların güvenli bir şekilde yolun karşısına geçebilmeleri amacıyla  D-130 Karayolu üzerinde birçok noktada üst geçit bulunmakta. Fakat bazı vatandaşlar bu üst geçitleri kullanmak yerine hayatlarını tehlikeye atarak yoldan karşıya geçmeye devam ediyor. D-130 Karayolu’nun orta kısmında beton bloklar olmasına rağmen hayatlarını tehlikeye atarak karşıya geçen vatandaşları görenler “bu kadarına da pes artık” demekten kendilerini alamıyorlar.

“ Sakın araba çarptığında şoförü suçlamayın”

Geçtiğimiz gün iki bayanın üst geçidi kullanmak yerine D-130 Karayolu’ndan karşıya geçmeye çalışmaları görenlere “yok artık” dedirtti. Orta kısımda bulunan beton bloktan atlayarak karşıya geçen bayanlar hayatlarını büyük tehlikeye attılar. Üst geçit yerine yoldan kaşıya geçen bayanları gören vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Sakın araba çarptığında şoförü suçlamayın.  Üstgeçit dibi ve oradan geçmeye üşenip bariyerlerden atlamaya üşenmeyen yaşlı teyzeler, cahillik ve üşengeçlik kurbanı olabilirler.  Ayrıca burası en işlek karayolu. dileriz bu ve buna benzer görüntüler son bulur” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —