-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,97% 0,22
-
GRAM ALTIN
7254,12% 0,68
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Usta Gazeteciler Suriye’nin Özgürlüğü ve Türkiye’nin Rolü’nü Anlattı
Başiskele Belediyesi, Ortadoğu’nun en önemli gündem maddelerinden biri olan Suriye’nin özgürlük mücadelesinin ve coğrafyamıza olan etkilerinin masaya yatırıldığı "Suriye’nin Özgürlüğü ve Türkiye’nin Rolü" adlı konferansa ev sahipl
Başiskele Belediyesi, Ortadoğu’nun en önemli gündem maddelerinden biri olan Suriye’nin özgürlük mücadelesinin ve coğrafyamıza olan etkilerinin masaya yatırıldığı "Suriye’nin Özgürlüğü ve Türkiye’nin Rolü" adlı konferansa ev sahipliği yaptı.
Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi
Moderatörlüğünü gazeteci Ersin Çelik’in üstlendiği, değerli yazarlar Aydın Ünal, İsmail Kılıçarslan ve savaş muhabiri Samet Doğan’ın konuşmacı olarak katıldığı "Suriye’nin Özgürlüğü: Coğrafyamıza Etkileri ve Türkiye’nin Rolü" adlı konferans dün akşam Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Katılım yoğun oldu
Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde yapılan programa, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Başiskeleliler ve çevre ilçelerden gelen misafirler katılım gösterdi.
Türkiye’nin Suriyeli mültecilere gösterdiği misafirperverliğe kadar birçok konuda bilgiler paylaştılar
Suriye halkının onurlu mücadelesi, direnişi ve adalet arayışıyla elde edilen zaferin detaylı bir şekilde alındığı konferansta konuşmacılar, 61 yıllık BAAS Rejimi baskısından Suriye iç savaşına, Beşşar Esed’in halkına uyguladığı zulümden Türkiye’nin Suriyeli mültecilere gösterdiği misafirperverliğe kadar birçok konuda bilgiler paylaştılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin etkin dış politikası ve yardımıyla Suriyeli muhaliflerin 13 yılı aşan iç savaşı sonlandırması ve 61 yıllık rejimi devirmesinin bir devrim olduğu vurgulanan konferansta, Suriye’nin yeniden inşası ve ihyasıyla birlikte sürecin iyi yönetilmesi halinde Türkiye’nin doğu illerinin ticari ve ekonomik olarak büyük bir kazanım sağlayacağı ve Suriye sınırının Türkiye için sadece lafta bir sınır olacağı konuşuldu.
Başkan Özlü’den teşekkür
Büyük bir dikkatle konferansı takip eden izleyiciler, konuşmaların ardından usta gazetecilere sorular yönelttiler. Konferansın sonunda sahneye çıkan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, katılımlarından dolayı konuşmacılara ve izleyicilere teşekkür ederek usta gazetecilere çiçek takdim etti.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
Yükleniyor



