Tarih: 26.06.2019 14:04

Uzayan ağaç dalları aydınlatma direklerini kapattı AĞAÇ DALLARININ BUDANMASI İSTENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Uzayan ağaç dalları aydınlatma direklerini kapattı

AĞAÇ DALLARININ BUDANMASI İSTENİYOR

İlçemize bağlı Değirmendere Merkez Mahallesi Ahmet Akyüz Caddesi üzerinde bulunan aydınlatma direkleri aşırı uzayan ağaç dalları yüzünden kapanmış durumda. Mahalle sakinleri uzayan dalların en kısa zamanda kesilmesini istediklerini dile getirdiler.

Aydınlatma direkleri ağaç dallarından kapanmış durumda

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi Park Bahçeler ve Elektrik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yenilenen Değirmendere Merkez Mahallesi Ahmet Akyüz Caddesi üzerinde bulunan aydınlatma direkleri yol boyunca bulunan ağaç dallarının aşırı uzaması nedeniyle kapanmış durumda. Birçoğu ıhlamur ağacı olan ve şu anda budanmasında bir sıkıntı olmayan ağaçların bir an önce budanması isteniyor.

“Yetkililerden bir an önce bu dalların budanmasını istiyoruz”

Cadde üzerinde aşırı uzayan dallar nedeniyle kapanan aydınlatma direkleri hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Caddemiz geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışma ile oldukça güzel oldu. Özellikle aydınlatma direklerimiz çok güzel bir hava kattı ama şu anda ağaç dalları aşırı uzadığı için aydınlatma direklerinin hiçbir faydası yok. Zaten birçoğu ıhlamur ağacı ve budanmasında hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. Bu nedenle yetkililerden bir an önce bu dalların budanmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —