Tarih: 22.03.2019 12:09

Vali Aksoy Kaymakam Altıntaş için veda yemeği düzenledi DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Facebook Twitter Linked-in

Vali Aksoy Kaymakam Altıntaş için veda yemeği düzenledi

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın emekliye ayrılması nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine katılım oldukça yoğun oldu

Wellborn Otelde düzenlenen veda yemeğine; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban ve eşi,  Ekrem Erdoğan ve eşi,  Beyazıt Tanç ve eşi, Osman Ekşi, Dr. Osman Günaydın ve eşi, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve eşi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve eşi, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve eşi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve eşi,  Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun ve eşi, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve eşi, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve eşi,Emekli Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ve eşi ile Emekli Vali Yardımcısı Aziz İnci ve eşi katıldılar.

Vali Aksoy, ‘Mustafa bey Mesleğinde önemli izler bırakmış arkadaşımız’

Ülkemizin çeşitli illerinde, ilçelerinde ve ilimizde  yapmış oldukları değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy; “Bu akşam uzun yıllar hizmet etmiş mesai arkadaşımızın emekliye ayrılması münasebetiyle bir aradayız. Mülki İdare mesleğinde Kaymakam adaylığından emekli oluncaya kadar Türkiye’nin farklı noktalarında en küçük yerleşim birimlerinden en büyük yerleşim birimlerine kadar çeşitli seviyelerde farklı görevler ifa ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Gölcük Kaymakamımızda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yapmış bir meslektaşımız. Ben yaklaşık 2 yıl kendisiyle burada çalışma fırsatı buldum. Kendisi mesleğimizde önemli izler bırakmış Kaymakamlık görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmış meslektaşlarımızdan İnşallah daha uzun yıllar eşi ile birlikte bundan sonraki yaşamında huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatına devam eder. Kendisine hem ülkemizde, hem de Kocaeli’de yürüttüğü hizmetler için teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaymakam Altıntaş, ‘Türkiye’nin birçok yerinde görev yaptım ancak Sayın Valimle çalışmak benim için şanstı’

Vali Aksoy’un konuşmalarının ardından Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise yaptığı konuşmalarında; “Bu etkinliği düzenleyen Sayın Valimize ve değerli eşine teşekkür ediyorum. İnşallah Cuma günü görevimden ayrılacağım. Mülki İdare amirliği şerefli, onurlu ve güzel bir iş. Türkiye’nin birçok yerinde görev yaptım ancak Sayın Valimle çalışmak benim için şanstı. Kendisi ile çalışmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu anlamlı gece için Sayın Valimize ve değerli eşlerine  teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaymakam Altıntaş’a Unutulmaz Hizmetler Anısına belge takdim edildi

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen Unutulmaz Hizmetler Anısına düzenlenen  belgeyi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a vererek, yapmış olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür edip,  sağlık ve huzur dolu bir emeklilik hayatı geçirmesi temennisinde bulundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin toplu fotoğraf çekildi

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —