Tarih: 11.01.2022 12:26

Vali Seddar Yavuz yarın Gölcük’e geliyor

Facebook Twitter Linked-in

‘ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELECEK

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yarın ilçemize gelerek, Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında düzenlenecek olan Kariyer Günleri programına katılım sağlayacak. Yarın saat 14.00’de Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan programa katılacak olan Vali Yavuz öğrencilere kariyeri hakkında bilgi vererek, hedeflerine ulaşmaları konusunda tecrübelerini paylaşacak.

Gölcük’te Öğrenciysen Projesi başarıyla sürüyor

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yarın gerçekleştirecek olan Kariyer Günü Programı hakkında bilgi verdi. yarın saat 14.00’de Kazıklı Kervansaray’da yapılacak olan Kariyer Günleri Programına Vali Seddar Yavuz katılım sağlayacak. Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelecek olan Vali Yavuz öğrencilere kariyerleri konusunda önemli bilgiler verecek.

Vali Yavuz öğrencilere önemli bilgi verecek

Yapılan açıklamada, ‘Sayın Basın Mensubu çalışma arkadaşlarımız, İlçemizde Müdürlüğümüz ve Gölcük Belediyesi işbirliğinde yürütülen, GÖLCÜK’TE ÖĞRENCİYSEN Projesi kapsamında, Kariyer Günleri düzenlenmektedir, etkinlik kapsamında, alanında uzman kişiler  kariyerlerini oluşturma konusunda öğrencilere rehberlik etmek üzere öğrencilerle bir araya gelmektedir. Bu etkinliğe 5 Okulumuzdan 30’ar öğrenci katılacaktır. Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz konuk olarak katılacak, etkinlik 12 Ocak 2022, Çarşamba günü (yarın)  Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezinde saat 14:00 gerçekleştirilecektir’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —