Vali Seddar Yavuz, İftar Davetlerine İştirak Etmeye Devam Ediyor

Vali Seddar Yavuz, İftar Davetlerine İştirak Etmeye Devam Ediyor

Vali Seddar Yavuz, İftar Davetlerine İştirak Etmeye Devam Ediyor

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı sonrası Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi (HÖH) Partisi Marmara Temsilciliği tarafından düzenlenen programa iştirak etti.

İlk olarak Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen programa katılan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve eşi Prof. Dr. Zeynep Cantürk tarafından karşılandı.

İftar programına; Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi’nin yanı sıra Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Deniz Eğitim ve Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt,protokolümüzün kıymetli eşleri ve üniversitenin yetkilileri katıldı.

Açılan oruçların ardından davetlilerle bir süre hasbihal eden Yavuz Çifti, Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi (HÖH) Partisi Marmara Temsilciliğinin düzenlediği iftar programına geçmek üzere ayrıldılar.

Yavuz Çifti, HÖH Partisinin Düzenlediği İftar Programına katıldı

Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi (HÖH) Partisi Marmara Temsilciliği tarafından düzenlenen programa iştirak eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, davetleri için teşekkür ettiler. Vali Seddar Yavuz, Bulgaristan’da gerçekleştirilecek seçimlerde Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi (HÖH) Partisi’nebaşarılar dilediği ve Türkiye’de yaşayan Bulgaristan vatandaşlarının oy kullanmalarının öneminden bahsettiği bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmada: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak Türk dünyasıyla bağımızı güçlü tutmak için, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin huzuru, mutluluğu ve refahı için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanlığımız yoğun bir mesai harcıyorlar.”dedi.

Bulgaristan’da Yaşayan Halk ile Gönül Bağı Kurulmalı

Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmiş soydaşlar ile Bulgaristan’da kalan vatandaşların ilişkilerinin sağlam tutulmasının çok önemli olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz: “Bulgaristan’da Türk varlığının, Türk kültürünün ve Türk medeniyetinin yaşatılması ve kardeşlerimizin kültürel, sosyal ve siyasal haklarını en üst seviyede kullanmaları en büyük hedefimizdir. Nitekim Bulgaristan’da yapılan seçimlere ilimizden katılımın sağlanması noktasında birçok katkıyı sunduk. Seçimlerde Kocaeli, nüfusa göre en fazla katılım oranı sağlayan illerden bir tanesi olmuştur. Bu buluşmaya katılmak üzere Bursa’dan, Yalova‘dan, benim doğduğum ve memleketim olan Eskişehir’den ve diğer illerden gelen konuklarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Lütfen Bulgaristan‘a ve Bulgaristan’daki kardeşlerimize sahip çıkmaya devam edin.”ifadelerini kullandı.

Vali Yavuz: “Soydaşlarımızın Her Zaman Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Bulgaristan ile kurulan iş birliklerinin arttırılması iki ülke için de refahın arttırılması demektir diyen Vali Yavuz şunları söyledi:“Biz ülke olarak Bulgaristan ile iyi ilişkiler kurmak ve kazan kazan politikası yürütmek hem Türk Devleti’nin hem de Bulgaristan’ın refahını arttırmak istiyoruz. Dolayısıyla iş birliklerimizi arttırmak istiyoruz. Bu kardeşliğimiz, bu birlik ve beraberliğimiz kimseye bir tehdit ve tenkit değildir. Tam aksine entegrasyondur, bu refahın daha fazla arttırılması, huzurun sağlanması, barışın tesisi ve oluşan refahın da hakça bölüşülmesi anlamına geliyor. Biz Bulgaristan ve Bulgaristan’da yaşayan Soydaşlarımıza böyle bakıyoruz. Soydaşlarımızın hak mücadelesinde daima yanlarında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.”

‘Türk Milleti Olarak Gücümüzün Farkında Olalım’

Türk Milleti’nin ayrılmaz bir bütün olduğunu vurgulayan Vali Seddar Yavuz: Türkiye, Türkiye’den ibaret değildir. Bunu bir kez daha söylemek istiyorum. Biz sadece 85 milyonluk bir ülke değiliz tam aksine Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar uzanmış büyük Türk Dünyasıyız. Gücümüzün farkında olalım, aramızdaki görüş, düşünce, fikir ayrılıklarını bir tarafa bırakalım ve Türk’ün, Türk Milleti’nin menfaatlerini koruma konusunda her daim tek yumruk olalım. Böyle olduğumuzda bu asır bizim, Türklerin ve Türkiye’nin asrı olacaktır. Acı çektiniz, çile çektiniz ama yüce Türk Milleti her zaman olduğu gibi sizi bağrına bastı. Sizlerle birlikte daha güçlüyüz, hepinize çok teşekkür ediyorum, sağ olun var olun.”ifadelerini kullandı.

Programa Vali Seddar Yavuzve eşi Selda Yavuz Hanımefendi’nin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi (HÖH) Partisi Başkanı Dr. Cevdet Çakırov, HÖH Partisi Marmara Temsilcisi Lütfi Özgür ve parti üyeleri katıldı.

Toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.



Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Çınarlık Meydanı’nda yaşanan üzücü kazadan acı haber geldi ERDEM ULAK KURTARILAMADI

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

SARAYLI’NIN TARİHİ KONAĞI YENİDEN HAYAT BULUYOR

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Özsoy “GÖLCÜK’TE İHMALLER ZİNCİRİ GENÇ BİR CANI ALDI”

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatından 1000 kişilik aşure ikramı

GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLAR VE GENÇLER SANAT DOLU 3 GÜN GEÇİRDİ

Başkan Büyükakın, yeni yapılan Karamürsel Otobüs Terminali’ni inceledi… “KARAMÜRSEL’E SÖZ VERDİK, SADECE BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI DA DÜŞÜNEN BİR ULAŞIM YATIRIMI YAPTIK”

Ulsan heyeti Kocaeli'ye hayran kaldı

Cinemre, “Yaz boyunca mahalle programlarımız devam edecek”

Oğuzhan Keleş: “Kentsel Dönüşüm hızımızı vites yükselterek artırmalıyız”

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Taşkın “GENÇLİĞİN GÜCÜYLE SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde HASTANE BİRİM SORUMLULARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

İzmit Belediyesi Asırlık Çınar Evleri büyüklerimizi bekliyor!

Sanayi Tecrübesi ve Ustalık Bir Arada: ÖZERLER OTO KLİNİK’TEN KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET

Encümen ihlallere izin vermiyor

Körfez Sipahiler’de 2 kilometrelik yol yenilendi BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA KONFOR HAMLESİ

Teknik Direktör Selçuk İnan yönetimindeki kamp programı yüksek tempoyla sürüyor HEDEF, LİGE HAZIR VE İDDİALI BİR TAKIM

Kocaelispor’un Yeni Sol Bek Güvencesi: Massadio Haïdara SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Adana Demirspor'dan Kocaelispor'a Anlamlı Destek: TARAFTARLARDAN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Antrenmanlar Modern Zeminde yapılacak

Büyükşehir’den temiz bir gelecek için Türkiye’ye örnek proje; HEM DOĞA HEM VATANDAŞLAR KAZANACAK

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “DOĞALGAZA YAPILAN ZAM ESNAFIN MAĞDURİYETİNİ DAHA DA FAZLA ARTIRACAK”

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Rıdvan Salman’dan tüketicilere çağrı “HAKLARINIZI BİLİN, KORUYUN, ARAYIN!”

GÖLCÜK SARAYLI’NIN SİMGELERİNDEN OLAN TARİHİ BİNA RESTORE EDİLECEK

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Gölcük Anahtar Parti Kongreye gidiyor

Çınar Çocuk Evleri’nde 3’üncü grup için 11 Temmuz’da kura çekilecek

Çocuklar Büyükşehir ile güvende

TÜMGES “İlmek İlmek Deniz Kültürünü İşliyorum” Projesini tamamladı KADINLAR EL EMEĞİYLE DENİZ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATTI

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Vatan Caddesi’nde yanmayan sokak lambası bakım bekliyor

Toplu taşımada klima denetimi

Yükleniyor