Tarih: 01.08.2023 14:45

Vali Yavuz, Halk Gününde Vatandaşlarımızın Sorunlarını Dinledi

Facebook Twitter Linked-in

Vali Yavuz, Halk Gününde Vatandaşlarımızın Sorunlarını Dinledi

Vatandaşların talep, istek ve şikayetlerinin dinlenmesi amacıyla düzenli olarak yapılan ‘’Halk Günü’’ buluşması Makam toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vatandaşları dinledi

Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik Makamının herkese açık olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasındaki talimatları gereği düzenlenmekte olan Halk Günü buluşmasında bugün yine sorun, şikâyet ve taleplerini dile getiren vatandaşlarımızı dinledi.

İstek ve talepler için ilgili Kurum Müdürlerine talimatlar verdi

Vali Seddar Yavuz, kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

‘Sorunlarınıza çözüm üretecekler’

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirten Vali Yavuz:“Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm üretecekler.” dedi.

11 kişiyle görüşerek onları dinleyip dertlerine derman oldu

Halk Günü Toplantısının yanı sıra kendisini ziyarete gelen, talep ve şikayetlerini ileten vatandaşları da zaman zaman Valilik Makamında ağırlayan Vali Yavuz, bu çerçevede 11 kişiyle görüşerek onları dinleyip dertlerine derman oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —