Tarih: 20.04.2023 08:42

Vali Yavuz Roman Vatandaşlarımızla İftar Programında Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Vali Yavuz Roman Vatandaşlarımızla İftar Programında Bir Araya Geldi

Vali Seddar Yavuz, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayında Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen iftar programında Roman vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Antikkapı Restaurantta düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcısı Salih Bıçak, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Serhan Aksoy, daire müdürleri, Marmara Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erhan Aksoy, Romanlar Konfederasyonu Başkanı Muhammet Çokyaşar, Roman Dernekleri ve davetli vatandaşlar katıldı

Vali Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Roman vatandaşlarımızın masalarını tek tek gezerek selamlamaları ile başlayan program Yeni Cuma Camii Müezzini Ali Gülmez tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.


Yenilen iftar yemeğinin ardından   Kocaeli Roman Dernekleri Başkanı Koordinatörü Erhan Aksoy ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın birer konuşma gerçekleştirdiler.

Tüm konuklarını saygı ve sevgiyle selamlayarak sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Öncelikle Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Ramazanın son günlerindeyiz, bu vesile ile Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızla yapmış olduğumuz bu programa katılımlarınız bizi çok memnun etti ve onurlandırdı. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Her daim sizin yanınızda olduğumuzu unutmayın. Her ne olursa olsun inşallah el eleyiz, gönül gönüleyiz. Sıkıntı ve sorunları hep beraber aşacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın size verdiği değer ve projeler ortada, inşallah daha iyilerini hep beraber gerçekleştireceğiz.” diyen Vali davetlilere katılımlarından dolayı  teşekkür etti.

  
Konuşmaların ardından   Vali Seddar Yavuz protokol üyeleri, konukları ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —