• BIST 100

    14177,77%-0,42
  • DOLAR

    42,92% 0,18
  • EURO

    50,55% -0,18
  • GRAM ALTIN

    6233,54% 1,03
  • Ç. ALTIN

    10015,01% 0,28

Vali Yavuz, Sağlık Camiası ile İftarda Buluştu

25.03.2024 12:11:39 0
Vali Yavuz, Sağlık Camiası ile İftarda Buluştu

Vali Seddar Yavuz, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri ve hastane Başhekimleriyle iftar programında buluştu, Ramazan aylarını kutladı.

Vali Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Ali Ada ve İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan tarafından karşılandı. Vali Yavuz, iftar öncesi masaları dolaşıp davetlilerle sohbet ederek mesai mefhumu gözetmeden, insanlığa hizmet etmek için fedakârca zorlu şartlarda çalışan kamu ve özel sektör başhekimleri ile ilçe sağlık müdürlerine hekimlik mesleğinin önemine değinerek teşekkür etti.

Oruçlar açılmasına müteakip İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan her daim kendilerini destekleyen, yardımlarını esirgemeyen ValiSeddarYavuz’a şükranlarını arz ederek, sağlık camiasının bir araya geldiği iftar sofrasına teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Yavuz: “Ülkemiz Özellikle Sağlık Alanında Birçok Ülkeyi Geride Bırakmıştır”

Selamlama ile konuşmalarına başlayan ValiSeddar Yavuz, hekimlik mesleğinin önemine değinip, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek: “Değerli arkadaşlarım, sizler ülkemizin en zeki en çalışkan en disiplinli ve en fedakâr meslek grubu içinde bulunuyorsunuz. Şahsınızda tüm hekim arkadaşlarımıza, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle ülkemizin ve dünyamızın içinden geçtiği pandemi döneminde tüm dünyaya örnek olabilecek bir sağlık hizmetini fedakârlıkla sundunuz. Gerçekten gelişmiş ülkeler diye tabir ettiğimiz ülkeler sınıfta kalırken, ülkemiz sağlık hizmeti konusunda önemli bir sınav verdi. Meydan okumalara karşı dirençli bir ülke olduğunu ortaya koydu. Bu nedenle iyi yetişmiş, fedakâr, ülkesine ve milletine sevdalı ve en önemlisi de insana hizmeti her şeyin üstünde tutan bir anlayışı içselleştirdiğinizi de büyük bir memnuniyetle gördük. Diğer taraftan da yine devletimizin dijitalleşme ve e-Devlet gibi uygulamalarla gelişmiş ülkeleri geride bıraktığını yine memnuniyetle müşahede ettik.”dedi ve dünyanın son evrensel imparatorluğunun sahibi aziz Türk Milletinin bugün ve yarın da çok daha fazla işler başarabileceğine dair inancı pekiştirdiklerini söyleyerek şükranlarını iletti.

‘Bizim Sorumluluğumuz En İyimizi Ortaya Koymaktır’

Dünyayla yarışan bir sağlık sistemimiz olduğunu ifade eden Vali Yavuz: “Biz milletimize sevdalıyız. Milletimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu millet geçmişte büyük işler başardı bugün ve yarın da büyük işler başaracak. Elbette toplumun her kesimden aynı performansı beklemek haksızlık olur. Hepimizin bilgi, yetenek ve becerileri farklı. Ben insanların sorumluluğunu şöyle tarif ediyorum, bilimsel bir tarif değil benim bulduğum bir tarif. Bir insanın sorumluluğu; aklı, yetenekleri ve elindeki imkânlarla sınırlıdır. Dolayısıyla birimizin en iyisi bir diğerinden daha farklı olabilir. Bizim sorumluluğumuz en iyimizi ortaya koymakla yeterli ve kâfidir. Türkiye, sağlık sistemi konusunda önemli reformlar ve devrimler yaptı desek abartmış olmayız.Elbette sorunlarımız yok değil bugün de sorunlarımız var sorun olmazsa hayat bitmiş olur. Bizim işimiz karşılaştığımız sorunları çözme ve bu yönde attığımız adımları ifade eder. Bu anlamda olumlu adımlar atıyor muyuz diye sorarsak; evet olumlu adımlar attığımızı söyleyebiliriz. Bugün kullandığınız ameliyathaneler, hasta yatakları, kullandığınız teknik cihazlar dolayısıyla dünyayla yarışan bir ortamı hazırladığımızı da söylemek isterim.” ifadelerini kullandı, tüm hekimlere ve sağlık çalışanlarına bir kez daha minnet ve şükranlarını ileterek konuşmalarını sonlandırdı.

Vali Yavuz konuşmalarının ardından tekrar tüm davetlilerle ilgilenerek hasbihal etti hekimlerimizin sorun ve taleplerini dinledi, gereken ne varsa yapılacağını belirtti.  Toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından iftar programı sona erdi.

REZİLLİK DİZ BOYU…

KİTAPHANE'DE ÇOBANKALE'NİN SIRLARI AÇIĞA ÇIKARILDI

BÜYÜKAKIN: “AKADEMİ LİSELERDE GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

KANDİLİN MANEVİ LEZZETİ VATANDAŞLA BULUŞTURULDU

BAŞKAN ÖLMEZ’DEN HASTALARA ANLAMLI ZİYARET

KARTEPE ZİRVE YOLUNDA TÜM İŞLEMLER TAMAM

REGAİP KANDİLİ’NE ÖZEL İLHAM VEREN KADINLAR BULUŞMASI

SAYGINLAR KULÜBÜ’NÜN ‘TARIM’ KEYFİ

''İKİ DENİZ BİR ŞEHİR'' FOTOGRAF YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

RANDEVUSUZ SAĞLIK YORGUN EĞİTİM DARALAN CÜZDAN

''EMEKLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRET KADAR OLMALI''

ARANAN 2 FİRARİ YAKALANDI

TÜRK DONANMASININ KALBİ 100 YAŞINDA

KANDIRA CEZAEVİNDE TAHLİYELER BAŞLADI

“TÜRKİYE; TEKNOLOJİ, KALİTE VE İŞÇİLİKTE ÇOK GÜÇLÜ”

BÜYÜKŞEHİR, MEVLANA’YI SEMA İLE YAD ETTİ

GÖLCÜKSPOR U19 TAKIMI YİNE KAZANDI

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, “HEDEFLER GELİRSE AVRUPA ZATEN GELİR”

MEHMET AKİF ERSOY VEFATININ 89. YILINDA GÖLCÜK’TE ANILDI

ÖZ METAL-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI YALÇIN ÇETİN GÖLCÜK’TE TEMASLARDA BULUNDU

KOCAELİ’DE HUZUR BOZAN ŞOFÖRLERE GEÇİT YOK

AFETLERE HAZIRLIKTA DİRENÇ VAR VE BU İÇİMİ YAKIYOR

MİNİKLER, YERLİ MALINI HAL BİNASINDA ÖĞRENDİ

GÖLCÜK’TE İDRAR VE GAİTA KAÇIRMAYA YÖNELİK TEDAVİ YÖNTEMLERİ ANLATILACAK

EVLER KÜÇÜLDÜ

KARTEPELİ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

HIRSIZLIK FİRARİSİ YAKALANDI

KOCAELİ VALİLİĞİ’NDEN FIRTINA ALARMI

KOCAELİ'DE FETÖ OPERASYONU

HÜSEYİN BAT ANNESİNİ KAYBETTİ

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

''EMEKLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRET KADAR OLMALI''

MİNİKLER, YERLİ MALINI HAL BİNASINDA ÖĞRENDİ

KARTEPELİ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

SALMAN ‘’AÇLIK SINIRININ ALTINDAKİ ASGARİ ÜCRET SOSYAL ÇÖKÜŞTÜR!’’

CEDİT’TE KİRA YARDIMLARI DEVAM EDECEK

KOCAELİ MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ: SORUMLULUK ALMAYA DEVAM EDECEK

MISIRLIOĞLU ‘’2026 HEDEFİ: DAHA GÜÇLÜ BÜTÇE VE DÜŞÜK FAİZ’’

RAYLI SİSTEM GÜÇLENİYOR, ULAŞIM ÇAĞ ATLIYOR

İSU, SU YÖNETİMİNDE REFERANS KURUM OLMA KONUMUNU GÜÇLENDİRİYOR

BAŞKAN SARI ‘’KAZANILMIŞ HAKLARIMIZDAN TAVİZ YOK’’

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9