Tarih: 11.12.2020 11:23

Vali Yavuz Şehir Hastanesi inşaatını gezdi ‘ÇALIŞMALARINIZI HIZLANDIRIN’ TALİMATINI VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Perşembe günü ilçemize gelen ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ilçemizde yapımı devam eden 300 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Yavuz ayrıca Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı’yı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

‘Gölcük böylesine önemli bir yatırımı hak etmiştir’

İlçemize gelerek vatandaşa ve esnafa moral veren Vali Seddar Yavuz ziyaretlerinin ardından yapımı devam eden 300 yataklı Gölcük Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. İnşaat alanında inceleme ve denetimlerde bulunarak, gelinen son durum hakkında detaylı bilgiler alan Vali Yavuz, çalışmaların hızlandırılması ve bir an evvel hizmete açılması talimatını verdi.Vali Yavuz, Gölcük’ün böylesine önemli bir yatırımı hak ettiğini belirterek, Şehir Hastanesi inşaatından ayrıldı.

Vali Yavuz, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı’yı Ziyaret Etti

Gölcük ilçemizdeki ziyaretleri kapsamında Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı’ya iadei ziyarette bulunarak bir süre görüşme gerçekleştiren Vali Yavuz, Başsavcı Karcı’ya çalışmalarında başarılar diledi. Vali Yavuz gerçekleştirdiği ziyaretlerde İlçe Sağlık Müdürlüklerini de ziyaret ederek mesai mevhumu gözetmeden pandemi sürecinde her alanda yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden Vali Yavuz, çalışmalarında başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —