Tarih: 24.02.2022 13:19

Vali Yavuz talimatıyla Gölcük’te vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURULDU

Facebook Twitter Linked-in

Vali Yavuz talimatıyla Gölcük’te vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi

GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURULDU

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ziyaretler yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımızca yapılan hane ziyaretlerine bugün de Gölcük ilçemizde devam edildi.

2 Gazi ve ailesi, 8 vatandaş evlerinde ziyaret edildi

Vali  Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan ve görev yaptığı her yerde başarı ile uyguladığı Gönülden Gönüle projesi kapsamında, Gölcük ilçemizde ikamet eden 2 gazi ve gazi ailesi ile 8 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, gönül köprüleri kurarak dertlere derman oldu. 

Gazilerimizin Hayır Duaları Alındı

 Gazilerimiz; Ömer Turhan ve Halim Kartal’ın evlerine misafir olan, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, onur abidelerimizle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu.
 
Vali Yavuz’un sevgi ve selamlarını ilettiler

Gazilerimiz ile bir süre hasbihal eden Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır: “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Şehitlerimizin ve kahraman Gazilerimizin sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız yaşiyoruz.” diyerek Vali Seddar Yavuz’un sevgi ve selamlarını ilettiler.

‘Allah Devletimize zeval vermesin’

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten gazilerimiz Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ileterek: “Hatırlanmak çok güzel. Her zaman yanımızda olan, bizleri unutmayan Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek, memnuniyetlerini belirttiler.

8 İhtiyaç Sahibi Ailenin Sıkıntıları Dinlendi

Daha sonra Gölcük ilçemizin farklı mahallerinde ikamet eden 8 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. 

Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —