Tarih: 21.03.2021 13:11

Vali Yavuz ve İl Sağlık Müdürü Pehlevan Bakan Koca ile görüştü ‘VAKA SAYILARI VE MUTANT VİRÜS ARTIYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Vali Seddar Yavuz ve İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile ilimizde yeniden artışa geçen corona vaka sayıları hakkında görüşme gerçekleştirdi. Vali Yavuz, konu hakkında vatandaşları uyararak, ‘Vaka sayıları ve hızlı bulaşan mutant virüs artıyor’ diyerek gelinen duruma dikkat çekti.

Bakan Koca Kocaeli, Balıkesir, Samsun, Antalya ve Kayseri’nin yöneticileri ile online bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilimizin de yer alması artan vaka sayılarında geldiğimiz noktayı bir kez daha gösterdi. 

Bakan Koca, ‘Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı görüşme hakkında, “Vaka sayılarının artış gösterdiği illerimizle koordinasyon toplantısı yaptık. İl yöneticileri ile tedbir ve uygulamaları istişare ettik. Kısıtlamaları bir daha gelmemek üzere kaldırabilecek olan bizleriz. Virüs yok olmadı, tedbirlere uymak zorundayız’’ diyerek herkesi uyardı.

Bakan Koca Vali Yavuz’a endişelerini aktardı

 

Vali  Seddar Yavuz, Bakan Koca ile yaptığı görüşme hakkında şu açıklamaları yaptı:”Değerli Kocaelili Kardeşlerim, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile ilimizdeki pandemiyi değerlendirdik. Vaka sayıları ve hızlı bulaşan mutant virüs artıyor. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Misafirlikleri iptal edelim. Sosyal hareketliliği azaltalım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —