-
BIST 100
16012,97%-1,69
-
DOLAR
44,19% 0,15
-
EURO
50,69% -0,48
-
GRAM ALTIN
7234,54% 0,40
-
Ç. ALTIN
11630,13% -1,13
Vali Aktaş, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinliğine Katıldı
Vali İlhami Aktaş, 20 Kasım “Dünya Çocuk Hakları Günü” kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak çocuklarla bir araya geldi.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından özellikle savaş, yoksulluk ve sefaletten dolayı haklarına erişemeyen ve yaşam mücadelesi veren çocukları korumak ve koşullarını iyileştirmek için 20 Kasım 1989 tarihinde ilan edilen “Dünya Çocuk Hakları Günü” etkinlikleri bu yıl da gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Katılım yoğun oldu
Kocaeli Gündüz Bakım ve Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde gerçekleşen 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinlik Programına, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Ali Rıza Mollaosmanoğlu, Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdür V. Yeliz Ünsoy, Aile Sosyal ve Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı birim ve müdürlüklerin yetkilileri ve çocuklar katıldı.
Vali Aktaş, sağlıklı nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. Vali İlhami Aktaş yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı çocuklarımızın haklarının korunması noktasında tüm dünyanın ortak sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini ifade ederek her açıdan sağlıklı nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.
Sergilenen gösteriler büyük beğeni aldı
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitelerinde kalan çocuklarımızın ve eğitmenlerinin hazırladıkları tiyatro gösterisi, koro, şiir ve müzik dinletileri izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çocuk Hakları Kutlama Videosunun” izlenmesi ve fotoğraf çekimi ile program sona erdi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
Yükleniyor



