Vali Aktaş, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinliğine Katıldı
Vali İlhami Aktaş, 20 Kasım “Dünya Çocuk Hakları Günü” kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak çocuklarla bir araya geldi.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından özellikle savaş, yoksulluk ve sefaletten dolayı haklarına erişemeyen ve yaşam mücadelesi veren çocukları korumak ve koşullarını iyileştirmek için 20 Kasım 1989 tarihinde ilan edilen “Dünya Çocuk Hakları Günü” etkinlikleri bu yıl da gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Katılım yoğun oldu
Kocaeli Gündüz Bakım ve Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde gerçekleşen 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinlik Programına, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Ali Rıza Mollaosmanoğlu, Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdür V. Yeliz Ünsoy, Aile Sosyal ve Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı birim ve müdürlüklerin yetkilileri ve çocuklar katıldı.
Vali Aktaş, sağlıklı nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. Vali İlhami Aktaş yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı çocuklarımızın haklarının korunması noktasında tüm dünyanın ortak sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini ifade ederek her açıdan sağlıklı nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.
Sergilenen gösteriler büyük beğeni aldı
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitelerinde kalan çocuklarımızın ve eğitmenlerinin hazırladıkları tiyatro gösterisi, koro, şiir ve müzik dinletileri izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çocuk Hakları Kutlama Videosunun” izlenmesi ve fotoğraf çekimi ile program sona erdi.
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
GÖLCÜK’E ENGELLİ GEÇİŞ YOLU
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
ARA TATİLDE 230 ÇOCUK BİNİCİLİKLE TANIŞTI
GÖNÜL KAZAN İLE SOFRALAR BOŞ KALMIYOR
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
MHP KOCAELİ’DEN BAYRAMDA YOĞUN PROGRAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK PARTİ İL BAYRAMLAŞMASI’NA KATILDI
GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
235 ARAÇ VE 630 PERSONELLE 24 SAAT ÇALIŞMA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ
KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN DOPDOLU GEÇTİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,31% 0,03
-
EURO
51,50% 0,42
-
GRAM ALTIN
6264,56% -2,21
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57


