Vali Aktaş, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinliğine Katıldı
Vali İlhami Aktaş, 20 Kasım “Dünya Çocuk Hakları Günü” kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak çocuklarla bir araya geldi.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından özellikle savaş, yoksulluk ve sefaletten dolayı haklarına erişemeyen ve yaşam mücadelesi veren çocukları korumak ve koşullarını iyileştirmek için 20 Kasım 1989 tarihinde ilan edilen “Dünya Çocuk Hakları Günü” etkinlikleri bu yıl da gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Katılım yoğun oldu
Kocaeli Gündüz Bakım ve Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde gerçekleşen 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Etkinlik Programına, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Ali Rıza Mollaosmanoğlu, Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdür V. Yeliz Ünsoy, Aile Sosyal ve Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı birim ve müdürlüklerin yetkilileri ve çocuklar katıldı.
Vali Aktaş, sağlıklı nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. Vali İlhami Aktaş yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı çocuklarımızın haklarının korunması noktasında tüm dünyanın ortak sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini ifade ederek her açıdan sağlıklı nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.
Sergilenen gösteriler büyük beğeni aldı
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitelerinde kalan çocuklarımızın ve eğitmenlerinin hazırladıkları tiyatro gösterisi, koro, şiir ve müzik dinletileri izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çocuk Hakları Kutlama Videosunun” izlenmesi ve fotoğraf çekimi ile program sona erdi.
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
51,08% 0,56
-
GRAM ALTIN
6593,07% -3,73
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43




