15446,37%1,25
43,27% 0,22
50,19% -0,10
6374,59% -0,30
10426,81% 0,75
Panayır Mahallesi, köklü geleneklerinden birini daha yaşatarak geniş katılımlı bir "Hamsi Günü" programına ev sahipliği yaptı. Mahalle sakinlerinin dayanışmasını güçlendirmeyi amaçlayan etkinlik, devletin zirvesini mahalle halkıyla bir araya getirdi.
Protokolden Yoğun İlgi
Etkinliğe; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, siyasi partilerin ilçe Başkanları ile muhtarlar katıldı. Protokol üyeleri, Panayır Mahalle Muhtarı Kadir Kılıç tarafından karşılandı. Vali Aktaş, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Vali Aktaş: "Bir Arada Olmaktan Memnuniyet Duyuyorum”
Programda kısa bir konuşma yapan Vali İlhami Aktaş, yerel kültürün ve geleneklerin yaşatılmasının önemine değindi. Aktaş, "Panayır Mahallemizde hemşehrilerimizle bu güzel sofrada bir arada olmaktan büyük memnuniyet duydum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," diyerek mahalle halkına misafirperverlikleri için şükranlarını sundu.dan dolayı teşekkür etti.
