Tarih: 25.08.2024 15:37

Vali Aktaş, Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezini Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Vali İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yaptığı ziyaretin ardından engellilerimizin rehabilitasyon süreçlerine katkı sağlamak, sosyal hayatlarını desteklemek, aynı zamanda bu süreçlerde engelli ailelerine bir nefes olabilmek amacıyla hizmet veren Kocaeli Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezini ziyaret etti.

Çalışmalar hakkında brifing aldıktan sonra kurumu gezdi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin eşlik ettiği ziyarette Vali Aktaş, burada   Aile ve Sosyal Hizmetlere bağlı kurum müdürleri, Kocaeli Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi Müdür V. Neslihan Büşra Şişman ile bir araya geldi.  Aile ve Sosyal Hizmetlere bağlı kurumlar ve çalışmaları hakkında brifing alan kurumu gezen Vali Aktaş,  personel ile bir süre sohbet edip kolaylıklar diledi. 

 

Vali Aktaş, her birine başarılar diledi

 

Özel öğrencilerin çeşitli branşlarda eğitim gördükleri atölye sınıflarını da gezen, sınıflarda yapılan çalışmaları yakından görerek, onlarla yakından ilgilenen Vali Aktaş, her birine başarılar diledi. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —