Vali İlhami Aktaş bir gününü Başiskele’ye ayırdı

Vali İlhami Aktaş bir gününü Başiskele’ye ayırdı

İlçelerin genel durumunu yerinde gözlemlemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam eden Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Başiskele’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçe programı kapsamındaki ilk ziyaretini Başiskele Kaymakamlığı’na gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, Başiskele Kaymakamı Soner Şenel ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.Kaymakamlıkta bulunan birimleri ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla hasbihal eden Vali İlhami Aktaş; ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Başiskele Kaymakamı Soner Şenel’den bilgi aldı.Kaymakamlık Şeref Defterini imzalayan Vali Aktaş, İlçe Müdürleri ve kurum amirleriyle bir toplantı gerçekleştirerek çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı, kolaylıklar diledi.

 

BAŞİSKELE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

 

Bir sonraki ziyaretini Başiskele Belediye Başkanlığına gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’den ilçenin sosyal ve ekonomik durumu ile yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Vali İlhami Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

BAŞKAN ÖZLÜ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

 

Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan ilçenin ilk halk kütüphanesi Kitaphane’yi ziyaret eden, buradaki öğrencilerle sohbet eden Vali Aktaş, eğitime ve gençlere önemli yatırımlar yapan Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ve ekibine teşekkür etti. Daha sonra KO-MEK Kursunu ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Vali Aktaş, bu merkezlerin; bireylere ekonomik, kişisel, kültürel ve sosyal gelişim imkânı sağlaması nedeniyle çok önemli olduğunu belirtti. 

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELİNDİ 

 

Başiskele Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Kocaeli ve Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve mahalle muhtarlarıyla bir süre görüşerek sohbet etti.Mahallelerin genel durumları, sorunları ile ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi alan Vali Aktaş, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza işlerinde kolaylıklar diledi. 

 

GAZİMİZ ZİYARET EDİLDİ

 

İlçe ziyaretleri kapsamında Gazi ve Şehit aileleriyle her fırsatta bir araya gelmeye, minnet ve şükran dileklerini iletmeye özen gösteren Vali Aktaş, Başiskele ilçesinde ikamet eden Gazimiz Şaban Kavallıoğlu’nun misafir oldu. Ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek dualar eden gazimizle bir süre hasbihal eden Vali İlhami Aktaş: “Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” ifadelerini kullanarak bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

 

YAPIMI DEVAM EDEN İLKOKUL BİNASINDA İNCELEME

 

Başiskele Barbaros mahallesinde yapımı devam eden 24 derslikli İlkokul inşaatında incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali İlhami Aktaş, okulun yapım çalışmalarında emeği geçen herkese kolaylıklar dileyerek, Başiskele İlçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

BAŞİSKELE MİLLET BAHÇESİ ZİYARET EDİLDİ

 

Vali İlhami Aktaş daha sonra Başiskele’de yapımı devam eden Başiskele Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Yaklaşık 787 bin metrekare alan ile Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olma özelliğine sahip, en güzel doğa manzaralı, içerisinde; yürüyüş yolları, spor alanları olan Seymen Millet Bahçesini gezerek, incelemelerde bulunan Vali Aktaş yetkililerden bilgi aldı. 

 

BAŞİSKELE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

 

Başiskele ilçe ziyaretlerini sürdüren Vali Aktaş, Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Erhan Soylu ve emniyet personeli tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, personele kolaylıklar diledi. İlçe Emniyet Müdürü Erhan Soylu ile bir süre görüşüp, emniyet ve asayiş durumu ile bina, personel, araç gereç durumları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, bölgelerinde asayişin temini ve muhafazası için mesai mefhumu gözetmeksizin yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

 

KOCAELİ SAĞLIK VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ZİYARET EDİLDİ

 

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Kampüs alanını ziyaret ederek, akademik birimleri, öğrenci yaşam alanlarını, çalışmaları yerinde inceledi. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve yönetimi tarafından karşılanan Vali Aktaş, kampüs girişinde yer alan kafeteryaya uğrayarak burada bulunan öğrencilerle hasbihal etti.  Daha sonra üniversite öğrencilerini bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kampüs alanında kurulan stantları ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  Rektörlük makamına geçen ve burada Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve akademisyenlerle bir araya gelen Vali Aktaş, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen örnek projeler için teşekkür ederek başarı temennilerinde bulundu. 

 

VALİ AKTAŞ, WELLBORN LUXURY HOTEL’İ ZİYARET ETTİ

 

Vali İlhami Aktaş, Wellborn Luxury Hotel’i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy ile bir araya geldi. Başkan Ulusoy, hoteli gezerek sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgi alan Vali Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

 

BAŞİSKELE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

 

Başiskele İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir ve askeri personel tarafından karşılandı. Birimleri gezerek personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen sonrasında Komutanlık Denetleme Defteri’ni imzalayan Vali Aktaş, sorumluluk bölgelerindeki asayiş, güvenlik ve yapılan çalışmalara ilişkin bir süre sohbet edip, bina, personel, araç ve gereç durumları hakkında İlçe Jandarma Komutanı J. Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir’den brifing alarak işlerinde kolaylıklar diledi.

 

KARAOSMANOĞLU CAMİİ EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ İLE MÜZEHHİBE FATMA AYDIN PROJE KIZ İMAM HATİP ORTAOKULU ZİYARETİ

 

Ziyaretlerini sürdüren Vali Aktaş,  Karaosmanoğlu Camii Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret etti.  Dernek Başkanı, önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya gelen Vali Aktaş, dernek çalışmaları ve düzenledikleri etkinliklerle ilgili bilgi aldı. Daha sonra Başiskele Müzehhibe Fatma Aydın Proje Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Kur’an Kursu’nu da ziyaret eden Vali Aktaş, kurumları bir süre gezerek eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaretleri sırasında öğrencilerle de bir araya gelen Vali Aktaş, dersleri hakkında sorular sorarak başarılar diledi.

 

KOCAELİ DİNİ YÜKSEK İHTİSAS MERKEZİ ZİYARETİ

 

Vali İlhami Aktaş, Diyanet Akademisi Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti. Çalışmalara ilişkin Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki’den bilgiler alan, bir süre sohbet eden Vali Aktaş,  şeref defterini imzalamasının ardından bir sonraki ziyaretlerine geçmek üzere buradan ayrıldı.

 

ŞEHİDİMİZİN EMANETLERİ UNUTULMADI

 

Vali İlhami Aktaş, son ziyaretini Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı’nın ailesine yaptı. Vali İlhami Aktaş, şehidimizin ailesi ile bir süre görüşüp Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, şehidimizin babası Bayram Sarı ve annesi Gül Sarı’ya minnet duygularını iletti ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Gün boyu süren Başiskele ilçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş’a Başiskele Kaymakamı Soner Şenel, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ilgili ilçe kurum müdürleri eşlik ettiler.



Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde oluşan çukura taş ile önlem aldılar

Değirmendere’de granit tamiri çalışması yapıldı

Değirmendere Sahili güzelleşmeye devam ediyor

Değirmendere mazgal temizleme çalışmaları yapıldı

Değirmendere’de tepki çeken görüntüler

Çınarlık Meydanı’nda ağaç dalı koptu 1 VATANDAŞ YARALANDI

Değirmendere Sahili’nde Çay Bahçesi kültürü devam ediyor AKŞAMI AYRI GÜNDÜZÜ AYRI YOĞUN OLUYOR

Çınarlık Meydan Kafe yoğun ilgi görmeye devam ediyor DEĞİRMENDERELİLERİN BULUŞMA NOKTASI

Yüzbaşılar mevkide kavşak ayakları resimler ile güzelleştirilmeli

Değirmendere tabelası yerine geri döndü

Başiskele Belediyesi’nden Yeni Üniversitelilere Eğitim Desteği

Gölcük Belediyesi İstihdama Katkı İçin DEV FİRMALARI BİR ARAYA GETİRDİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin “EMEKLİ MAAŞI EN DÜŞÜK 30 BİN LİRA OLMALI”

KSO Bakşanı Zeytinoğlu sanayi üretimi ve işgücü verilerini değerlendirdi

“202 ESNAFA 92 MİLYON TL KREDİ VERDİK”

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DİKKATLİ OLUNMALI’

ENFLASYON GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEMEKTE

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “ENFLASYON DÜZELTMESİ MUAFİYETİ İŞ DÜNYAMIZA HAYIRLI OLSUN”

KSO Başkanı Zeytinoğlu Ağustos ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

2024 YILININ İLK DOKUZ AYINDA KOCAELİ’DE 367.650 METRE DERE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Karamürsel’de Sokak Hayvanlarına Mama Dağıtıldı

Başkan Özlü: Milli Ve Manevi Değerleri Yüksek Nesiller Yetiştirmeliyiz

Cemevi başkanlarıyla buluşan Genel Sekreter Baraçlı; ‘’BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK’’

Büyükakın: Hedefiniz yüzyıllıksa insan yetiştirin

‘’Büyükşehir’in bu hizmeti Avrupa’da yok’’

Vali Aktaş, Güne Ulugazi İlkokulunu Ziyaret Ederek Başladı

5 bin kitabı dalından topladılar

Değirmendere Çınarlık Meydanında “Kadın Girişimciler Alışveriş Festivali” düzenlendi ÜRETEN KADINLAR ALIŞVERİŞ FESTİVALİNDE BULUŞTU

Yuvacık barajında kritik eşiğe gelindi SU DOLULUK ORANI YÜZDE 28

Vali İlhami Aktaş bir gününü Başiskele’ye ayırdı

Akminare Yatılı Kız Kuran Kursu açılışına katılan Büyükakın; GÜZEL GÖNÜLLÜ İNSANLAR GÜZEL HİZMETLERE VESİLE OLUR

“Camilerimiz ve din görevlilerimiz manevi rehberlerimizdir”

Büyükşehir’den ibadethanelerimize destek

Açık havada Gülen Gözler keyfi

THK Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız “ÜYE SAYIMIZI ARTTIRMA HEDEFİNDEYİZ”

Başiskele Belediyesi’nden Yeni Üniversitelilere Eğitim Desteği

Amir Ateş, Yerel Kültür Müzesi'nde anılarını paylaştı

İlçe Sağlık Müdürlüğü personelinden huzurevi sakinlerine ziyaret

Bozuk olan yollarda parke tamiratı yapıldı

Büyükşehirden okul kantinlerine sıkı denetim

Büyükakın: Gençlerimizin umudu olmaya devam edeceğiz

Kuzey Metro Hattı için şantiye çalışmaları başladı

Anıtpark’ta bulunan Kentkart dolum cihazının yeri değiştirildi

Uyarı tabelası uzun zamandır yerine monte edilmeyi bekliyor

Büyükşehir’in modern şehircilik vizyonunun bir örneği; SANAYİCİ CADDESİ, İZMİT’İN PRESTİJ CADDELERİNDEN OLDU

“Manav Köyleri Fotoğraf Sergisi” Yerel Kültür Müzesi’nde

Ligin ilk 7 haftasında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak Kocaelispor’da GÖZLER İSTANBULSPOR MAÇINA ÇEVRİLDİ

CHP İl Başkanı Bülent Sarı’dan, KOCAELİSPOR’A ZİYARET

Gölcük Mobil Mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi 5 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Yükleniyor