Tarih: 24.09.2024 17:35

Vali İlhami Aktaş Gölcük’te bir dizi ziyarette bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında bugün gününü ilçemize ayırarak ziyaret  ve incelemelerde bulundu. Vali Aktaş’a ziyaretinde Kaymakam Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Murat Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ ve İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin eşlik etti.

İlk ziyaret Gölcük Kaymakamlığı’na

Vali Aktaş, ilk ziyaretini  Gölcük Kaymakamlığı’na gerçekleştirdi. Vali Aktaş’ı burada Kaymakam Müfit Gültekin ve Daire Müdürleri karşıladı. Kaymakamlıkta bulunan birimleri ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Aktaş; ilçemizin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçemizde devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Kaymakam Gültekin’den bilgi aldı. Kurum Müdürlerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Aktaş, yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. 

Başkan Sezer’i makamında ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Sezer’den ilçemizin sosyal ve ekonomik durumu ile yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı. Sezer, Vali Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı personelle sohbet eden Vali Aktaş, hal ve hatırlarını sordu.

Hükümet Konağı inşaatını inceledi

Vali Aktaş, yapım çalışmaları devam eden Gölcük Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.  Hükümet Konağı inşaatında gelinen son durum hakkında bilgi alan Vali Aktaş, yapım çalışmalarında emeği geçen herkese kolaylıklar dileyerek, Hükümet Konağı’nın ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Muhtarları derneklerinde ziyaret etti

Vali Aktaş’ın bir sonraki rotası Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar oldu. Başkan Saral, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Aktaş’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Vali Aktaş, muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.  

Esnaflara çalışmalarında kolaylıklar diledi

Vali Aktaş, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı ve yönetimini ziyaret etti. Misafirperverliği için Başkan Kocaman’a ve yönetimine teşekkür eden Vali Aktaş, esnaflara da çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Kocaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Aktaş’a teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. 

Bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Vali İlhami Aktaş, Dz.Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut’u, İlçe Jandarma Komutanlığı’nı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü, Gazi ve Şehit Ailesini ziyaret ederek ilçemizdeki programını tamamladı. 

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —