• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Vali Yavuz’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Yüce Türk Milletimiz “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” sözünün bir kez daha tüm dünyaya haykırmıştır” dedi.

Kocaeli 14.07.2024 16:08:00 0
Vali Yavuz’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Vali Yavuz,”Aziz Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi hem içerden hem de dışardan destek bulan asker görünümündeki hainlerin, istiklal ve istikbalimize kasteden kalkışması karşısında, şanlı tarihimize yeni bir sayfa daha ekleyerek “söz konusu vatansa gerisinin teferruat” olduğu sözünü tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Din kisvesi altına bürünüp, medeniyetimizin ve inancımızın ne kadar kutsal değeri varsa hepsini kullanıp, tüketip, istismar eden, kendi menfaatleri için başkalarının maşası olmayı marifet bilen FETÖ terör örgütü ve onun işbirlikçileri, karşılarına ölüme meydan okuyan bir milletin çıkacağını hesaplayamamışlardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine sokakları ve meydanları dolduran, uçaklara, tanklara ve mermilere karşı vücudunu siper eden, yüreğinde vatan ve millet sevdası taşıyan aziz milletimiz, istiklaline ve istikbaline sahip çıkıp, ülkemiz üzerine tasavvur edilen tüm kirli hesap ve planları bozarak şanlı tarihimizde altın harflerle yerini alacak bir destan yazmıştır.

 

“Sahip çıktığımız şey; bağımsızlığımızdır, onurumuzdur, haysiyetimizdir, şerefimizdir, namusumuzdur, bayrağımızdır”

 

Sözlerine devam eden Vali Yavuz, ‘Milletin Zaferi’ ile sonuçlanan bu hain darbe girişimi, milletimizin azmini ve kararlılığını daha da pekiştirmiş, devletine ve bağımsızlığına olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne sermiş; milletimizi yıldırmak bir yana, azmini kamçılamıştır. Sahip çıktığımız şey; bağımsızlığımızdır, onurumuzdur, haysiyetimizdir, şerefimizdir, namusumuzdur, bayrağımızdır. Malazgirt’te, Çanakkale’de ve tarihimizde bulunan nice şanlı zaferlerde olduğu gibi kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden aziz milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile milli iradeye sahip çıkmıştır.  Çünkü o gün de biliyorduk bugün de biliyoruz ki sahip çıktığımız şey; “bağımsızlığımızdır, onurumuzdur, haysiyetimizdir, şerefimizdir, namusumuzdur, bayrağımızdır” bunu herkes böyle bilsin” dedi.

 

“Söz konusu vatan olduğunda gözünü kırpmadan şehadete yürümeye hazır 85 milyon vatan evladımız var”

 

Vali Yavuz,”Unutulmamalıdır ki; bizim Türk Milleti, Ay Yıldızlı Al Bayrağımız ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti diye bir sevdamız: bağımsızlığı, ezanı, bayrağı, kutsal değerleri söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan şehadete yürümeye hazır 85 milyon vatan evladımız var. Böyle bir milletin evladı olma şerefini bahşettiği için Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Biliyoruz ki Türkiye; birliğiyle, beraberliğiyle güzeldir. Biliyoruz ki Türkiye, dostluğuyla, kardeşliğiyle güzeldir. Kimsenin bunları bozmasına izin vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamadı ulaşamayacaktır da. Aziz Türk Milleti dün ve bugün olduğu gibi hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru Türkiye Yüzyılı vizyonuyla emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ile asil milletimizin destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadeleden asla taviz vermeyecektir. Allah’a hamd olsun bu millet değerleri için ölmeyi iyi bilir”dedi. 

 

“O gece ölümü öldürenlere ve şehit olmak için yola çıkan tüm gazilerimize selam olsun”

 

Vali Yavuz son olarak, “O gece ölümü öldürenlere ve şehit olmak için yola çıkan tüm gazilerimize selam olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz’un yıl dönümünde; bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kalpleri iman ve ülke sevgisiyle dolu olarak vatan, millet, bayrak, istiklal ve bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden 15 Temmuz dâhil tüm şehitlerimiz ile aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yâd ediyorum” dedi.

                                                                                                                      

                                                                                                                       

“Bu çalışma ülkemiz adına gurur kaynağı”

Gölcük’te 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Kutlandı

Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor

Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”

Geleceğin Tekneleri İçin Gölcük İmzası MTAL, ULUSLARARASI WORKSHOP’TA YERİNİ ALDI

Kızılay Gölcük Şubesi Başkan Orhan Barış, “KIZILAY 157 YILLIK ULU BİR ÇINARDIR”

AK Parti Gölcük Teşkilatı eş zamanlı üye ziyaretleriyle sahaya çıktı

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “JEOPOLİTİK GELİŞMELER ALTINDA YÖNÜ BELİRLEYECEK”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, “GÖLCÜK’ÜN HER KAZANIMININ YANINDAYIZ”

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ‘KADIN HAKLARI, MEDENİYET SEVİYEMİZİN GÖSTERGESİDİR’ 

İSU, SU KAYIPLARINI AZALTMA MÜCADELESİNDE KARARLILIKLA İLERLİYOR

Büyükşehir, farklı kuşakları düzenlediği etkinlikte bir araya getirdi; GEÇMİŞLE GELECEK EL ELE OYUNLARDA BULUŞTU

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında TRSM’DEN REHBER ÖĞRETMENLERE EĞİTİM

Gölcük Belediyesi’nden Kış Öncesi Yoğun Mesai MAHALLELERDE OT KESİMİ VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çin’de sıfır atık bilinci Büyükşehir örneğiyle anlatıldı

Gonca’nın öğrencileri, AVM’de gerçek iş deneyimi yaşadı; BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN GONCA’NIN GENÇLERİNE TAM NOT

Gölcük’te alt geçitler ve yağmur suyu giderleri temizlendi

Büyükşehir, engellilik farkındalığa ışık tutuyor

Başkan Büyükakın: "Her zaman STK’larımızın yanındayız"

Büyükşehir yollara kalite, ulaşıma konfor getiriyor; RAİLPORT’TA ASFALT VE YOL ÇİZGİLERİ TAMAMLANDI

Büyükşehir Encümeni’nde 144 madde karara bağlandı; KURAL TANIMAYAN ŞOFÖRLERE 404 BİN TL CEZA

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Başkan Büyükakın: “Büyüklerimiz, şehrimizin hazineleridir”

Ziraat Türkiye Kupası kuraları yarın saat 15.00’te yapılacak

GÖLCÜKSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

3 Mart Dünya Engelliler Günü, BİZİMKÖY ENGELLİLER VAKFI’NDA COŞKUYLA KUTLANDI

Yeni Çiftlik Ulu Camii’nin temeli dualarla atıldı

Millet Bahçesi Çevresindeki Bozuk Yol Tepki Topluyor “MİLLET BAHÇESİ YAPILDI AMA YOL UNUTULDU”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “HAYATI PAYLAŞMAK ADINA HİÇBİR ENGEL TANIMIYORUZ”

Gölcük Otizm Derneği Başkanı Güler Kaya “HİÇBİR ÖZEL BİREY YALNIZ DEĞİLDİR”

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “JEOPOLİTİK GELİŞMELER ALTINDA YÖNÜ BELİRLEYECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifinden 11 Ayda 206 Milyon TL kredi MISIRLIOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8