Tarih: 04.09.2020 11:54

VALİLİK KPSS TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

06 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak olan 2020 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı ile ilgili olarak ÖSYM Kocaeli Sınav Koordinasyon Kurulunca alınan tedbirler aşağıya çıkarılmıştır;

  1. 2020 Kamu Personel Seçme Sınavı (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) genel bilgileri ve aday-bina sayılarına ilişkin bilgiler;
SINAV ADISINAV TARİH VE SAATİSINAV SÜRESİADAY SAYISIBİNA SAYISI
2020 KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür06 Eylül 2020 Pazar Saat: 10.15130 dk.27 71198
2020 KPSS Eğitim Bilimleri06 Eylül 2020 Pazar Saat: 14:45dk.36123
İZMİTSINAV TARİH VE SAATİENGELLİ ADAY SAYISISINAV BİNASI
06 Eylül 2020 Pazar Saat: 10.1523Atatürk Ortaokulu
06 Eylül 2020 Pazar Saat: 14:4523

            Sınavın yapıldığı bina içerisinde sınav öncesinde, sınav sırasında veya sınavdan sonra bu araç gereç ve eşyaları taşıdığı tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.

            Sağlık kurulu raporu ile kanıtlanmış hastalığı olan adaylar, sınavın başvuru kılavuzunda belirtilen süreler içinde sağlık kurulu raporunu ÖSYM Başkanlığına vermiş ve raporu ÖSYM Başkanlığınca kabul edilmiş ise Sınava Giriş belgelerinde yazılı ilaç, gıda ve cihazlarla engelli binalarında ya da YSYM binalarında sınava girebilirler.

  1. Bina girişinde yığılmaya yol açılmaması için adayların çanta ve benzeri eşyalarını sınava girecekleri binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri, sınavdan en az bir buçuk saat önce sınav yapılacak bina önünde bulunmaları, sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir.
  1. Adayların sınav binasına alınma işlemi sabah oturumları için saat 10.00 ve öğleden sonra oturumları için saat 14.30’a kadar devam edecektir. Bu saatten sonra gelen hiçbir aday, sınav binasına kesinlikle alınmayacak ve sınav binasının kapısı girişlere kapatılacaktır.
  1. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralları kapsamında sınav binası bahçelerine adaylar ve görevliler dışında hiç kimseyi alınmayacaktır.
  1. Aşağıda açık adresleri verilen İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Derince İlçe Nüfus Müdürlüğü 06 Eylül 2020 Pazar günü 07.00 ile 14.30 saatleri arasında açık olacak olup, Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı olmayan / kaybeden adaylar, “2020 KPSS(Lisans) Sınav Giriş Belgesi” ve güncel bir fotoğrafı ile bu ilçe nüfus müdürlüklerine başvurduğunda “Geçici Kimlik Belgesi” alabilecektir.
DERİNCEYavuz Sultan Mahallesi Cumhuriyet Cd.No:23 PK:41900 Derince/KOCAELİ0262 239 44 00
İZMİTİzmit Kaymakamlığı Yenişehir Mahallesi Ova Sokak No:38  PK: 41050 İZMİT/KOCAELİ0262 321 53 26
  1. Sınav Giriş Belgesi yanlarında olmayan adaylar, ilgili belgelerini sınav günlerinde Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Yerleşkesi ÖSYM Bürosundan ve Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık Binası Giriş Kat Z13 numaralı odadan alabileceklerdir.Sınav için gerekli olan iki adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş ve peçete ÖSYM tarafından her bir aday için temin edilecektir.Hiçbir aday salon tutanağında belirtilen süre dolmadan binadan çıkamaz. Bu konuda BSS ile Bina Güvenlik görevlileri gerekli önlemleri alır. Bu süre dolmadan binadan çıkan adayın sınavı geçersiz sayılır. Sınav süresinin salon tutanağında belirtilen zamandan önce salondan çıkmak zorunda olan adaylar salona tekrar geri alınmaz (engelli salonları hariç). Salondan çıkan aday, bir salon görevlisi tarafından Bina Sınav Sorumlusu odasına götürülür ve izin verilen çıkış süresine kadar orada bekletilir. Sınavın güven ve huzur içerisinde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla; sınav yapılacak binaların yakınında kurulacak pazarlarda ilgili belediyeler tarafından gürültünün ve sesli satışın önlenmesi ve pazar girişlerine gürültü yapılmaması ve sessiz olunması hususunda afiş ve tabelaların asılması sağlanacaktır. Araçların klakson çalmalarına, araç konvoyları oluşturulmasına ve inşaat-yol çalışması yapılmasına izin verilmeyecek ve bu konuda ilgili kurumlar tarafından gerekli tedbirler alınacaktır.Tüm adaylara başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —