Tarih: 06.12.2019 13:54

Vatandaşla buluşma, Eğitim ve Güvenlik Toplantısı yoğun katılımla yapıldı SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşla buluşma, Eğitim ve Güvenlik Toplantısı yoğun katılımla yapıldı

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, bu ayki ‘Vatandaşla buluşma, eğitim ve güvenlik toplantısını Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda ilçemiz için önemli konular masaya yatırıldı.

Katılım oldukça yoğun oldu

Bugün Sanat Galerisi Toplantı Salonunda yapılan Vatandaşla Buluşma, Eğitim ve Güvenlik Toplantısına; Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Mehmet Uzun, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Muhtarlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Daire ve Kurum Müdürleri ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Kadınları unutmadı

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Cengiz Karabulut, ‘Bugünkü toplantımızda gündem maddelerine geçmeden önce dün kutlamış olduğumuz 5 Aralık Türk Kadının Seçme seçilme hakkının verilişinin 85. Yıl dönümünü tekrar bende kutluyorum. Hakikaten dünya tarihine örnek olacak bir kararla Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1934 yılında kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı verilmiştir. Tarihe baktığımızda bugün bizi acımasızca eleştiren birçok ülkenin kendi vatandaşlarına, kendi kadınlarına bu hakkı verdikleri tarihi mukayese ettiğinizde arada dağlar kadar fark olduğunu görüyorsunuz. Ülkemizde bir takım sıkıntılar tabi ki vardır. Bunlarda zaman içinde düzelecek. Özellikle kadınlarımızın başta yerel yönetimler olmak üzere muhtarlıklarda, belediye meclislerinde, büyükşehir olmayan yerlerde il genel meclislerinde aday olmalarını arzu ediyoruz’ dedi.

Devletimizin sağlamış olduğu imkanları hakkaniyetle vatandaşlarımıza dağıtmaya devam edeceğiz

Kaymakam Karabulut, ‘Muhtarlarımız bizim için gerçekten çok değerli. Muhtarlarımızla yakından ilgileniyor, iletişim halinde sorunları çözüyoruz. Toplantı akabinde Vakıf Mütevelli heyeti seçimimizi yapacağız. Ben 2019 yılında mütevelli heyetinde görev yapan muhtarlarımıza gerçekleştirmiş oldukları başarılar çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Devletimizin sağlamış olduğu imkanları hakkaniyetle vatandaşlarımıza dağıtmaya devam edeceğiz. Siz değerli arkadaşlarıma da çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu.

Gölcük’te sorunlar ve çözümleri konuşuldu

İlçemizde eğitimin sorunsuz devam ettiğini ifade eden Kaymakam Karabulut, Okullarda güvenlik konularında gerekli önlemlerin alındığını, uyuşturucu madde satıcılarına ilçemize açılan Narkotik Şube Müdürlüğü sayesinde darbe vurulduğunu da belirtti. 

Konuşmaların ardından toplantıya katılım sağlayanlar sorun ve isteklerini Kaymakam Karabulut’a iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —