Değirmendere Dörtyol Mevkii’nde bulunan kavşak araç sürücüleri için bazı anlarda kaza riski oluşturuyor. Kaza riskinin bulunduğu alana araç sürücüleri trafik ışıkları konulmasını istiyor.
Kaza riski artıyor
Ülkemizde yaşanan kazalarının birçoğu kavşaklarda ve bazı yol bölümlerinde trafik ışıklarının olmamasından kaynaklanıyor. Değirmendere’nin en yoğun mevkilerinden birisi olan Dörtyol kavşakta trafik kaza riski oldukça fazla. Vatandaşların ve birçok araç sürücülerinin yoğun olarak kullandığı kavşakta trafik lambalarının olmaması tehlikenin boyutunu ortaya koyuyor. Araç sürücüleri ve vatandaşlar bu mevkii’ye yetkililerden trafik ışıklarının konulmasını istiyor.
‘Trafik ışıklarının olması güvenliği arttırır’
Vatandaşlar, ‘Bu mevki gün içinde birçok araca ev sahipliği yapıyor. Burada eskiden trafik ışıkları olmasına rağmen birçok kaza oluyordu. Bu yüzden bu mevkiye trafik ışıkları gerekiyor. Bizler yetkililerden bu bölüme trafik ışıklarını koymalarını istiyoruz. Bu mevki de trafik ışıklarının olması güvenliği daha arttırır’ diyerek isteklerini belirttiler.
Orjinal Habere Git