Tarih: 13.03.2022 09:51

Vatandaşlar kaldırımların daha fazla tuzlanmasını istiyor

Facebook Twitter Linked-in

İlimizde ve ilçemizde etkili olan kar yağışı sonrası Gölcük Belediyesi ekipleri 7/24 aralıksız çalıştı. Yoğun kar yağışı boyunca ilçemizde ana arterler açık kalırken, ekipler önemli noktalarda belirli periyotlarda temizlemeye devam ediyor. Vatandaşlar ise kaldırımların üzerinin sık sık tuzlanmasını istiyor.

Gölcük Belediyesi ekipleri kar yağışı boyunca yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Ekipler ilçemizin dört bir yanında adeta arı gibi çalıştı. Kar yağışı boyunca ana arterler açık tutulurken, köy ve mahallelerde de sorun olmaması vatandaşları oldukça memnun etti. Fakat bazı vatandaşlar kaldırımların daha çok tuzlanması gerektiğini belirtirken, kar altında kalan kaldırımların, soğuk hava ile birlikte oldukça kaygınlaştığına dikkat çektiler.

Kaldırımlar vatandaşları tedirgin ediyor

Bazı vatandaşlar, ‘Gölcük Belediyesi kar yağışı boyunca güzel çalışma gerçekleştirdiler. Bu soğuk havada yoğun çalışma gerçekleştirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Fakat ilçe merkezi ve diğer sokaklarda bulunan bazı kaldırımlar oldukça kaygan durumda. Düşme tehlikesi atlatabiliyoruz. Bu yüzden kaldırımlar daha fazla tuzlanmalı’ diyerek isteklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —