Tarih: 17.05.2019 11:15

Vatandaşlar kılavuz yolunun eksik parçalarının tamamlanmasını istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşlar kılavuz yolunun eksik parçalarının tamamlanmasını istiyor

İlçemiz Amiral Sağlam Caddesi üzerinde kaldırımlarda bulunan kılavuz yolunun eksik parçaları vatandaşların gözlerinden kaçmadı. Vatandaşlar bu eksik kılavuz yolu parçalarının monte yenilenmesini istediklerini dile getirdiler.

Engelliler zor durumda kalıyor

İlçemizde birçok sokak ve cadde aralarında kaldırımlarda bulunan kılavuz yollarının parçalarının eksik oluşu engelli vatandaşları zor durumda bırakıyor. İlçemiz Amiral Sağlam Caddesi üzerinde kaldırımlarda bulunan kılavuz yollarının eksik parçalarının olması vatandaşların gözünden kaçmadı. Vatandaşlar bu eksik parçalarının monte edilmesini istediklerini dile getirdiler.

Vatandaşlar, “Artık bu kılavuz yolu parçalarına zarar vermesinler”

Vatandaşlar açıklamasında, “İlçemizde özellikle Amiral Sağlam Caddesi üzerinde kaldırımlarda olması gereken bu kılavuz yollarının eksik olması ya da parçaların hiç olmaması cidden çok kötü bir görüntüye sebebiyet veriyor. Eksik parçaların oluşu da engelli vatandaşlar için bir engel oluşturuyor. Yetkililer ne kadar bu parçaları yenilese de sorumsuz vatandaşlar tarafından bu kılavuz yolunun parçaları zarar görüyor. Ne istiyorlar bu kılavuz yolu parçalarından? Kılavuz yolu parçalarına yapılan zarar engelli vatandaşlarımızı da zor durumda bırakıyor. Artık bu kılavuz yolu parçalarına zarar vermesinler” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —