Tarih: 14.10.2021 11:07

Vatandaşlar, ‘KOBİS bisikletlere zarar vermeyin’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te geçtiğimiz senelerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizin birçok noktasına konulan KOBİS Bisikletleri birçok vatandaş tarafından ilgi görüyor. Büyükşehir belediyesi de zarar gören bisikletleri kendi bünyelerinde oluşturulan birimle tamir ediyor. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de vatandaşlar bisikletlere zarar verilmemesi konusunda isteklerini belirtiyor.

Bisikletlere zarar veriliyor

İlçemize getirildiği günde bugüne kadar binlerce vatandaşın tercih ettiği KOBİS Bisikletleri kendini bilmezler tarafından zarar görüyor. Geçtiğimiz yıllarda Anıtpark’ta bulunan bisikletlerin bazılarının oturma yerleri bıçakla kesilerek zarar verilmiş, bu durum çok tepki çekmişti. Vatandaşlar bisikletlere zarar verilmemesi gerektiğini belirterek, ‘Bisikletleri bulduğumuz gibi temiz bir şekilde bırakalım’ dediler.

Vatandaşlar, ‘Bisikletlere zarar verildiğinde vicdanlar da zarar görüyor’

Duyarlı vatandaşlar, ‘Buradaki bisikletler hepimizin. Bunlara zarar verenler vicdanlarını sorgulaması gerek. Bisiklet hizmetinden yararlananlar, bisikletleri aldıkları gibi temiz bırakmalı. Bisikletlere zarar verildiğinde vicdanlar da zarar görüyor. Bunu kimse unutmamalı’ diye konuştular.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —