Tarih: 01.11.2021 11:08

Vatandaşlar Semt Pazarı’na ilgi gösterdi BÜTÇELERİNE GÖRE ALIŞVERİŞLERİNİ TAMAMLADI

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşlar Semt Pazarı’na ilgi gösterdi

BÜTÇELERİNE GÖRE ALIŞVERİŞLERİNİ TAMAMLADI

Gölcük’ün en çok tercih edilen Semt Pazarlarından biri olan Pazartesi Pazarı’na bu haftada ilgi yoğun oldu.  Kış mevsimine girmeye hazırlandığımız bugünlerde vatandaşlar Semt Pazarından ihtiyaçlarını tamamladı.

Tezgahlar meyve ve sebzeler çeşitleri ile renklendi

İlçemizde Yeni Mahalle’de kurulan Semt Pazarı bu haftada ilgi gördü. Semt Pazarı meyve ve sebze çeşitleri ile renklendi. Tezgahlara gelen vatandaşlar ihtiyaçlarına göre alışverişlerini yaptı.

Bazı sebze ürünlerinde fiyatlar dikkat çekti

Pazartesi Pazarı’nda pazarcı esnafları fiyatlarda önemli bir değişikliğin olmadığını ifade ederek, vatandaşların ürünlere ilgi gösterdiğini belirtti. Kış sebzelerinden bazılarında ise fiyat artışı dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlar bütçelerine göre meyve ve sebze aldı. Bu haftada bazı vatandaşlar fiyatlardan memnun olurken, bazı vatandaşlar ürün fiyatlarını yüksek buldu.

 Pazar tezgahlarında ürünler şu fiyatlardan satıldı;

Üzüm 7 lira, Şeftali 7 lira, Domates 4 lira, Salatlık 4 lira, Soğan 4 lira, Patlıcan 5 lira, Kabak 4 lira, Nar 6 lira, Fasulye 8 lira, Armut, 4 lira, Patates 4 lira, İncir 12 lira, Çilek 20 lira, Elma 4 lira, Ayva 5 lira, Havuç 5 lira, Ispanak 10 lira, Brokoli 15 lira, Marul 5 lira, Balkabağı 4 lira, Kestane 25 lira.

Haber: Hazan UYSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —