Tarih: 29.12.2023 12:58

Vatandaşlar Vapur seferleri arttırılmalı

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşlar Vapur seferleri arttırılmalı

Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara hizmet verilen Deniz Ulaşımında sefer sayılarının arttırılması isteniyor. Özellikle sabah saatlerinde seferlerin kendilerine uymadığını belirten bazı vatandaşlar, ‘Bu konuda bir düzenleme yapılmasını istiyoruz’ dediler.

Trafik yükünü azaltır

Geçtiğimiz senelerde daha fazla olan sefer sayılarıyla vatandaşların tercih ettiği Deniz ulaşımı bugünlerde daha az tercih ediliyor. Vatandaşlar bu durumun saatlerin uymamasından, saatlerin sadece memurlara göre ayarlanmasından ve sefer sayılarının geçmişe göre daha az olmasından kaynaklandığını ifade ettiler. Vatandaşlar ayrıca vapur seferlerinin arttırılmasıyla trafik yükünün azalabileceğini belirtti.

‘Vapur seyahatini seviyoruz ama saatler bize uymuyor

Sefer saatlerinin herkese göre ayarlanarak arttırılmasını isteyen bazı vatandaşlar şunları ifade etti: ‘Ne yazık ki vapur saatleri iş saatlerimize uymuyor. Eskiden Deniz ulaşım hizmetleri daha çok seferle yapılırken, şimdi sefer sayıları daha azaltılmış durumda. Bugün ne yazık ki vapur saatlerini memur olanlar yakalayabiliyor. Yetkililerden vapur saatlerinin herkese göre ayarlanmasını istiyoruz. Özellikle sabah 07.00-10.00 saatleri ile akşam mesai sonları arasında diğer ulaşım araçları çok yoğun. Bu saat dilimleri arasında bir düzenleme yapılırsa çok seviniriz’ diyerek isteklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —