Tarih: 26.03.2019 13:56

VATANDAŞLARIN İLGİ ODAĞI

Facebook Twitter Linked-in

Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Gönüllü Muhtar Adayı Nuray Büyükarman,

Ülkemizde ve ilçemizde 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan mahalli İdari seçimlerinde Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden Muhtar adayı olan Nuray Büyükarman mahalle sakinlerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Büyükarman, azaları ve gönüllü destekçileri ile bir araya geldi

Muhtar olması halinde muhtarlık maaşını muhtarlık oluşturacakları muhtarlık yardım fonuna bağışlayacağını ve bu para ile ihtiyaç sahibi mahalle sakinleri ve yine ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceğini ifade eden Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden Muhtar adayı olan Nuray Büyükarman geçtiğimiz gün azaları ve gönüllü destekçileri ile bir araya geldi. Azaları ve gönüllü destekçileri, Gönüllü Muhtar Adayı Büyükarman için  düşüncelerini dile getirdiler.

Fitoz, “Ulaşlı’nın daha çok değer görmesini istiyoruz”

Ayşe Fitoz, “ Ulaşlı’da gençlere yönelik bir şeyler yapılması için Nuray Hanım’ı destekliyorum. Özellikle Ulaşlı’da gençlerimiz için güzel projelere ön ayak olunması için çalışacağız. Ulaşlı kaderine terk edilmiş ama çok değerli bir yer ve biz Ulaşlı’nın daha çok değer görmesini istiyoruz. Bunun için de var gücümüz ile çalışacağız” dedi.

Anıl, “ Ben daha çok en hanımlarına yönelik projeler üretilmesinden yanayım”

Nalan Anıl, “ Ben daha çok en hanımlarına yönelik projeler üretilmesinden yanayım. Ulaşlı’da daha güzel aktivitelerin olmasını istiyoruz. Bizim amacımız kadınlara destek verip belediye ile iş birliği ile kendi paralarını kazanabilecekleri yerler yapmak istiyoruz. Kadınların evde oturmalarını değil, kendi ürettikleri ürünleri kendileri satarak para kazanabilmelerini istiyoruz. Gençlerimizle özellikle meclis kurup kendilerini fikirlerini alıp belediye ve yetkili ekipler ile iş birliği içinde olmayı hedefliyoruz” dedi.

Silvan, “Muhtarlık maaşını muhtarlık kasasına bağışlayacak olması beni çok mutlu etti”

Bahar Silvan, “ Nuray Hanım’ın düşüncelerini çok beğendiğim için kendisine destek olmak istedim. Muhtarlık projelerinden en çok hoşuma giden ise muhtarlık maaşını muhtarlık kasasına bağışlayacak ve o parayla mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine kullanılacak olması beni çok mutlu etti. Bu nedenle kendisini sonuna kadar destekliyorum” dedi.

Abiş, “Gönüllü muhtar olacak olmasında dolayı kendisini destekliyorum”

Erkan Abiş, “Nuray hanım azalık teklifi için evime kadar geldi ve bana, “Ulaşlı’nın köklü bir ailesinden geliyorsun. Aldığınız eğitim, askeri disiplin ve üslubunuz dolayısıyla sizi azam olarak görmek istiyorum” diyerek bana teklifte bulundu ve fikirlerini anlattı. Özellikle gönüllü muhtar olacak ve maaşını mahalle sakinlerine bağışlayacağı için bende yanında olmaya karar verdim” dedi.

Siverekli, “ İnşallah Nuray hanım 31 Mart günü muhtar olarak kazanır ve projesi hayata geçer”

Muazzez Siverekli, “ Ben Nuray hanım uzun yıllardır tanıyorum. Çalışkanlığı ve dürüstlüğüne güvendiğim ve projelerini desteklediğim için yanında yer aldım. Gönüllü olarak projeyi seçmenlere anlatmaya çalışıyoruz. İnşallah Nuray hanım 31 Mart günü muhtar olarak kazanır ve projesi hayata geçer” dedi.
İsim: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —