Tarih: 07.06.2021 11:54

Vekil Çakır Gölcük’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ‘SAHAYA İNDİK, HALKIMIZIN YANINDAYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Vekil Çakır Gölcük’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

‘SAHAYA İNDİK, HALKIMIZIN YANINDAYIZ’

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimiyle birlikte Gölcük’te ziyaretler gerçekleştirdi.

Programa Başkan Sezer’de eşlik etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır geçtiğimiz gün ilçemize gelerek, bir diz ziyaretlerde bulundu. Vekil Çakır, Gölcük programında ilk ziyaretini AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Partililer ile bir araya gelen Vekil Çakır, Hisareyn Karaköprü esnafı olmak üzere önceki dönem parti kurucusu ve Belediye Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, önceki dönem ilçe yöneticileri Keramettin Tetik, Mustafa Bahar ve Gölcük esnaflarından Mert Gold Kuyumculuğun sahibi İrfan Kesgin’i ziyaret ettiler. Programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de eşlik etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vekil Çakır, bir süre sohbet etti. Vatandaşların sadece seçim döneminde değil her zaman yanlarında olduğunu belirten Vekil Çakır’a esnaf ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

Seymen, ziyaret hakkında bilgi verdi

Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Sayın Milletvekilimiz Sami Çakır’ın ilçemizi ziyaretiyle bir dizi program gerçekleştirdik. İlk olarak İlçe Teşkilatımızdaki buluşmanın ardından Karaköprü mahallemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Daha sonra kurucu ilçe yöneticimiz, geçmiş dönem Gölcük Belediye Başkan Yardımcımız ve istişare kurulu üyemiz Levent Değirmenci’yi, geçmiş dönem İlçe Yöneticilerimiz Keramettin Tetik’i, Mustafa Bahar’ı ve ilçemiz esnaflarından İrfan Kesgin’i ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’de bizlere eşlik ettiler’ dedi.

‘Saha faaliyetlerimizi sürdüreceğiz’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Seymen, ‘Ayrıca Kademeli normalleşme ile birlikte mahalle teşkilatlarımız ile yüz yüze gelmenin mutluluğu içerisinde, İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Yazlık Merkez Mahallemizin haftalık olağan toplantısına katıldık. Misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü ziyaretimizi kabul eden tüm hemşehrilerimize, programımıza teşrif eden Milletvekilimiz Sayın Sami Çakır’a ve programımıza eşlik eden Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyorum. 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda normalleşme ile birlikte sahadayız. Seçimden seçime değil her gün vatandaşının yanında olan teşkilatımızın başkanından en yeni üyesine kadar çalışmalarımızı, özellikle saha faaliyetlerimizi sürdüreceğiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —