Tarih: 05.03.2024 13:53

Vekil Hülagü ve AK Parti’nin ağır topları Sezer için bir araya geldi ’BÜYÜK FARKLA KAZANACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Vekil Hülagü ve AK Parti’nin ağır topları Sezer için bir araya geldi

’BÜYÜK FARKLA KAZANACAĞIZ’

AK Parti ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Partinin önemli isimleri ve eski Belediye Başkanları ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Vekil Hülagü, Gölcük’e güveninin tam olduğunu belirterek, ‘31 Mart akşamı zaferimizi doyasıya kutlayacağız’ dedi.

Sezer’e destek için bir araya geldiler

Gerçekleştirilen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Geçmiş Dönem Gölcük Belediye Başkanı ve Geçmiş dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar ve İl Yöneticisi Celal Çelik, Geçmiş Dönem İlçe Başkanları Mevlüt Demir, İdris Alp ve Çetin Seymen, Geçmiş Dönem Gölcük Belediye Başkanları Zekeriya Savaş ve Şaban Aktürkoğlu, Geçmiş Dönem Yazlık Belediye Başkanı Sebahattin Ersoy ve ilçemizin önemli isimleri katılım sağladı.

Sezer, ‘Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’

AK Parti ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, ‘Bu güzel programda siz değerli Vekilimle, Partimizin siz çok kıymetli büyüklerim ve kardeşlerim ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zaferimizi büyük bir coşkuyla kutlayacağız’ dedi.

Vekil Hülagü, ‘Ali Yıldırım Sezer kardeşimiz seçimi büyük bir farkla kazanacak’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcüklü hemşehrilerinin her zaman Liderleri Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığına vurgu yaparak, ’31 Mart akşamı Allah’ın izniyle Ali Yıldırım Sezer kardeşimiz büyük bir farkla seçimi kazanacak. Bundan asla şüphemiz yok. Kendisine güvenimiz tam’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —