Tarih: 14.05.2023 11:54

Vekil Katırcıoğlu oyunu ailesiyle birlikte kullandı “GÜNÜN SONUNDA 85 MİLYON KAZANACAK”

Facebook Twitter Linked-in

Vekil  Katırcıoğlu oyunu ailesiyle birlikte kullandı

“GÜNÜN SONUNDA 85 MİLYON KAZANACAK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu oyunu Değirmendere Atatürk Ortaokulu 1060 No’lu sandıkta kullandı. Vekil Katırcıoğlu oy kullanmaya Eşi Abdurrezzak Katırcıoğlu ve annesi Hadiye Sivaslıoğlu ile birlikte geldi.

Vekil Katırcıoğlu oy kullanmaya eşi ve annesiyle birlikte geldi

13. dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için Değirmendere Atatürk Ortaokulu’na gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, oy kullanmaya eşi Eşi Abdurrezzak Katırcıoğlu ve annesi Hadiye Sivaslıoğlu ile birlikte geldi. Oy kullanma işlemi öncesi seçmenlere kısa bir muhabbet eden Vekil Katırcıoğlu oy kullanma işlemi için sırasını bekledi. Sırası geldiği zaman seçim görevlilerine kolaylıklar dileyen Katırcıoğlu, eşi ve annesi oylarını kullandılar.

“Milletimiz ne derse onu başımızın üstüne koyacağız ve ülkemizi, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz”

Oy kullanma işlemi sonrası kısa bir açıklama yapan  AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Seçimimiz hem Kocaeli’miz için, Değirmendere’miz için, ülkemiz için,  milletimiz için hayırlı olsun.  Bir demokrasi şöleni içinde geçeceğine inanıyorum. Saygı içinde birbirimize kardeşlik içinde oylarımızı kullanacağız. Türkiye’de demokrasiler her zaman çok güçlü olmuştur, çok iyi kullanılmıştır. Bunu demokrasi şölenine döndürmüşüzdür. İnanıyorum ki bu seçimde de öyle olacak. Günün sonunda 85 milyon kazanacak. Milletimiz ne derse onu başımızın üstüne koyacağız ve ülkemizi, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletimiz ne derse o olur. Seçimlerimizin Tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Serap DURUKAN   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —