Tarih: 10.11.2021 10:21

Vekil Yaman, ‘Kocaelispor Süper Lige çıkacak’

Facebook Twitter Linked-in

Vekil Yaman, ‘Kocaelispor Süper Lige çıkacak’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaelispor’un bu sezon Süper Lig’e çıkacağını inancının tam olduğunu söyledi.

Vekil Yaman, ‘Her iki kulübe de kalan maçlarında başarılar diliyorum. İki efsane kulübün maçı olacak. İki kulüpte hak ettiği yerlerde değiller. Bu iki güzide spor kulübünün de yeri Süper Lig’dir. Kocaelispor’u zaten hepimiz biliyoruz. Amatör Lig’den sonra 3. Lig, 2. Lig ve son olarak da 1. Lig’e yükseldi. Bu ligde de favori olan takımdır.’

‘Özlediğimiz günler yakın’

Vekil Yaman, açıklamalarının devamında, ‘Kocaelispor inşallah o ihtişamlı günleri tekrardan yaşar ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un buradan yenilgi ile gittiği yılları yaşarız. Tabi Bursaspor’da güzide bir kulbümüz. Şampiyonluk yaşamış, çok önemli sporcular yetiştirmiş bir kulüp. İnşallah onlar da hak ettiği yerlere gelecektir. Kocaelispor ile Bursaspor arasında her zaman ciddi bir rekabet olmuştur. Tribünlerde bugün de zaten ciddi bir kalabalık yer aldı. Çok güzel bir maç oldu. İki kulüpte bunu zaten bize önceden vaadetti. Tabi Kocaelispor’un kazanmasına sevindik. Çünkü ben Kocaelispor’u bu sezon sonunda Süper Lig’de görmek istiyorum. Kocaeli halkı, şehrimiz herkes buna hazır. Futbolcu kardeşlerimi, teknik heyeti, yönetimi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı buradan kutluyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —